ΕΠΣ Ξάνθης: Όσα έγιναν στην εμφατική νίκη του Ορφέα επι της Γενησέας (+photos)

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σαρωτική εμφάνιση από την ομάδα του Ορφέα Puma Ξάνθης που ξέσπασε πάνω στην Ελπίδα Γενησέας για τις δύο συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, «φιλοδωρώντας» με 7-2 την ομάδα της Γενησέας.

Οι παίκτες του Μάκη Μπογιατζίδη αντέδρασαν εντυπωσιακά μετά την ήττα από τον Αστέρα στο Μαγικό, σκορπώντας στους… 7 ανέμους την Γενησέας παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας μέσα σε 10 λεπτά να πετύχουν 3 τέρματα και άλλα 3 μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, σε αυτό βέβαια συνέβαλα και οι αμυντικοί της Γενησέας που πέτυχαν δύο αυτογκολ!

Μόλις στο 1’ λεπτό ο Μυγγίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει στο 6’ ο Γιάννης Καραγκιόζης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, και στο 11’ ο Μουμίνογλου Τουγιάλ έκανε το 3-0. Στο 21’ ο Διονύσης Παπαδόπουλος δεν θα συνεννοηθεί καλά με τον τερματοφύλακα του και με κεφαλιά προς τα πίσω έκανε το 0-4, με τον Τερσενίδη στο 27’ να μειώνει για τους φιλοξενούμενους σε 1-4 μετά από ασίστ του Ζάικου, ενώ στο 28’ είχαμε ακόμη ένα αυτογκόλ για την Γενησέα με τον Νίκο Τσικούδη με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του. Στο 32’ ο Γιάννης Καραγκιόζης πέτυχε το 1-6 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητες πραγματοποιώντας και αλλαγές εν όψει του αγώνα με τον Εχίνο στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης το Σάββατο. Στο  50’ ο Νεοφυτίδης μείωσε σε 2-6, ενώ στο 64’ ο Ξανθόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 7-2 για την ομάδα του Ορφέα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Μαγγίνας με βοηθούς τους Απόστολο Χρυσέλη και Ιρφάν Οτουζμπίρ.

ΟΡΦΕΑΣ PUMA (Μ. Μπογιατζίδης): Ζώης, Μαυρόπουλος, Τσαμπάζ Χακή, Παπαδιώτης, Μόσχος, Κετσιεμενίδης(Καρά Αλή Ονούρ), Καραγκιόζης Β., Ξανθόπουλος, Μυγγίδης(Κισά Ομέρ), Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΗΣΕΑΣ (Χρ. Νεοφυτίδης): Ζαρζακόπουλος, Τσικούδης Ν., Τσικούδης Μπ., Παπαδόπουλος Δ., Δημητριάδης, Τερσενίδης, Σαφαρίδης, Αλεξανδρίδης, Νεοφυτίδης Γ., Ζάϊκος, Γαβριηλίδης.