Γ’ Εθνική: Ο Κελεσίδης συνεχίζει στο Σουφλί ως πρώτος προπονητής

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης θα κάτσει στον πάγκο του Έβρου Σουφλίου ως το τέλος της σεζόν, μετά την αποχώρηση του Νίκου Ουσταμπασίδη και μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή του Νίκου Ουσταμπασίδη που πήγε ως βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ,  επιλέχθηκε από τη διοίκηση να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ως το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο για ακόμα μια φορά δεν εκδόθηκε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα – ή τουλάχιστον δεν εστάλη στα μέσα ενημέρωσης.

Με δηλώσεις του πάντως στο thrakiotis.com, ο Νεκτάριος Κελεσίδης έκανε γνωστό ότι του ζητήθηκε να διαδεχθεί τον Ουσταμπασίδη από τον ίδιο τον Ουσταμπασίδη και φυσικά από την διοίκηση του Έβρου Σουφλίου, που έλαβε την απόφαση να συνεχίσει μαζί του μέχρι το τέλος της σεζόν, στην μάχη για την παραμονή στη Γ’ Εθνική.

«Δέχθηκα την κοινή απόφαση (Ουσταμπασίδη-διοίκησης) να μην αφήσουμε την προσπάθεια που αναλάβαμε και οφείλουμε να τη συνεχίσουμε. Όλα είναι θέμα ψυχολογίας κινήτρων παραστάσεων γνώσεων και σεβασμού η νοοτροπία και η φιλοσοφία συνεχίζονται με το ομαδικό πνεύμα να κυριαρχεί στην πορεία μας. Η προσπάθεια ήταν είναι και θα είναι συνολική», ήταν τα πρώτα λόγια του Νεκτάριου Κελεσίδη.

Ο Νεκτάριος Κελεσίδης ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τους μικρούς της Βέροιας, αγωνίστηκε στους ερασιτέχνες της Βέροιας, στη συνέχεια με την ομάδα της “Δόξας Μακροχωρίου, Δ΄Εθνική και Α’ τοπικό.  Εργάστηκε ως βοηθός προπονητής με την ομάδα της Δόξας Μακροχωρίου στη Δ΄Εθνική, στην Νέα Νικομήδεια ως προπονητής  στο Β΄τοπικό.

Ακόμα υπήρξε βοηθός στις ομάδες, Ορφέας Αλεξανδρούπολης (Γ΄Εθνική), Νάουσα (Β΄Εθνική), Αετός Σκύδρας (Γ’ Εθνική), στη Βέροια για δυο μήνες στην Α’ Εθνική, αλλά και στην ΠΑΕ Θράκη σε Γ’ και Δ’ Εθνική. Καθήκοντα δεύτερου τεχνικού είχε επίσης σε Νίκη Σαμοθράκης (Α’ τοπικό) και Εθνικό Αλεξανδρούπολης (στην αρχή της σεζόν, πάντα μαζί με τον Ουσταμπασίδη).

Επιπλέον υπήρξε βοηθός και υπηρεσιακός προπονητής της Χιλής στη Δ Εθνική, όπως και στην Καππαδοκία (Α΄τοπικό) καθώς και στις Ακαδημίες προπονητής τερματοφυλάκων του Έβρου Σουφλίου σε Γ’ και Δ’ Εθνική.  Τέλος, ο Νεκτάριος Κελεσίδης είναι ο ιθύνων νους του ΑΟΕΓΑ, του αθλητικού ομίλου ενόργανης γυμναστικής της Αλεξανδρούπολης.