Δηλώσεις Δεληκώστα και Καζάζη μετά τον συναρπαστικό προημιτελικό ΑΟΟ-Ολυμπιακός

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά και με την πίκρα ότι ο ΑΟΟ θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να περάσει στα ημιτελικά εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας, μετά την ήττα από τους ερυθρόλευκους το βράδυ της Τετάρτης. Αντίθετα ο προπονητής του Ολυμπιακού δικαιολόγησε την κακή εμφάνιση στην έλλειψη διάθεσης και στην κούραση της ομάδας από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Σίγουρα κομβικό σημείο ήταν η απώλεια του β’ σετ, αλλά νομίζω ότι κυρίως πληρώσαμε την κακή υποδοχή μας και την έλλειψη συγκέντρωσης στο 4ο και 5ο σετ. Στα σετ που πήραμε λειτούργησε εξαιρετικά το σερβίς μας, στα σετ που χάσαμε δεν είχαμε καλή υποδοχή. Στο β’ σετ κολλήσαμε στην περιστροφή ένα και χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0. Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, αλλά όλοι έχουμε την αίσθηση ότι μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Νομίζω ότι φάνηκε η έλλειψη ενέργειας αφού η ομάδα ήταν καταβεβλημένη από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι σε μια πολύ δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ήταν σήμερα η Ορεστιάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή ενώ είχαμε μεγάλη βοήθεια κι από τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και χαιρόμαστε που θα βρεθούμε και πάλι στη γιορτή του φάιναλ φορ του Κυπέλλου»