Οριστικά κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ

Με την πιο ελαφριά ποινή που θα μπορούσε να του επιβληθεί τιμωρήθηκε ο ΟΦΗ για όσα έγιναν στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο αυτή είναι μια απόφαση που ικανοποιεί πλήρως τον Πανθρακικό, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ κεκλεισμένων των θυρών, αφού οι κρητικοί θα στερηθούν την παρουσία των οπαδών τους.

Οι Κρητικοί μπορούσαν να τιμωρηθούν μέχρι και με τρεις αγωνιστικές τιμωρία της έδρας και πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ, ωστόσο η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε πως το «Γεντί Κουλέ» θα κλείσει μόνο για μια αγωνιστική και πως η ΠΑΕ θα πληρώσει 25.000 ευρώ. Ωστόσο αυτή η αγωνιστική θα είναι το άλλο Σάββατο με τον Πανθρακικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 24ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΟΦΗ:  Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

* Η υπόθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναβλήθηκε».