Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών από το Κατσάνειο

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά και τη νίκη σε ένα θερμό περιβάλλον όπως αυτό στο Κατσάνειο ήταν ο προπονητής του Ηρακλή Σάκης Μοστακίδης, ενώ Χρήστος Πάτρας πίστευε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά ήταν ικανοποιημένος από τη μεγάλη εμφάνιση όπως τη χαρακτήρισε του Ηρακλή.

 

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης παρά τη νίκη ήταν λιτός στις δηλώσεις του: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι, σε ένα γεμάτο γήπεδο, με ένταση, ανατροπές και καλό θέαμα. Μας λείπουν τέτοια παιχνίδια κι ήταν ένα καλό μάθημα προκειμένου να πάρουμε κάποιες εμπειρίες. Τέλος καλό όλα καλά και συνεχίζουμε».

Ο προπονητής του Ηρακλή Χρήστος Πάτρας δήλωσε: Αν είχαμε παίξει 5-6 τόσο δυνατά παιχνίδια στη διάρκεια της σεζόν θα είχαμε κερδίσει. Κάναμε μεγάλη εμφάνιση, ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας και δείξαμε ότι είμαστε για τους στόχους που έχουμε στο πρωτάθλημα. Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, φτάσαμε στα όρια μας και χάσαμε στις λεπτομέρειες από μια πολύ καλή ομάδα. Παίζαμε με μία ομάδα που είναι στην κορυφή της Α1, είχαν παίξει 3-2 με τον Ολυμπιακό αυτό τα λέει  όλα. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό με τις δυνατότητες που έχουμε και χωρίς ξένους παίκτες. Τα παιδιά έπιασαν εξαιρετική απόδοση. Ήταν μερικές λεπτομέρειες και η εμπειρία, δύο τρεις φάσεις που είναι καταλυτικές για να κρατήσουν το σετ στο τέταρτο που δεν το κρατάνε και στο πέμπτο που τους ξεφεύγει η διαφορά στο β’ μισό του σετ. Πολύ φυσιολογικά για μια ομάδα που είναι Α1 και στην κορυφή. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες και αυτό είναι πολύ σημαντικό να κρίνεται στις λεπτομέρειες για μια ομάδα Α2, να κοντράρει στα ίσα αυτό σημαίνει ψυχή, σημαίνει ζωή και συνεχίζουμε. Στόχος είναι η Α1, το ταξίδι το σημερινό ήταν πολύ καλό και συνεχίζουμε με το κεφάλι κάτω για να πετύχουμε το στόχο μας. Νομίζω όταν  ο κόσμος βλέπει τέτοιο θέαμα θα γεμίζει το γήπεδο και το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας».

Ο διαγώνιος του Ηρακλή Νίκος Παλέντζας και κορυφαίος του αγώνα με 32 πόντους δήλωσε: «Δυστυχώς μας μένει μια πικρία γιατί πιστεύω πραγματικά ότι μπορούσαμε να νικήσουμε 3-1, φάνηκε η απειρία που είχαμε εμείς σε σχέση με την Αλεξανδρούπολη, δεν ήταν καλύτερη,  εμείς παίξαμε πάρα πολύ καλά σε κάποια κρίσιμα σημεία κάναμε κάποια λάθη και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Τώρα συνεχίζουμε έχουμε δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα θα προετοιμαστούμε σωστά για να πάρουμε τη νίκη. Οι οπαδοί του Ηρακλή στο βόλεϊ, δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα».