ΕΠΣ Θράκης: Κέφι στην κοπή πίτας για τα δέκα χρόνια της Δόξας Προσκυνητών

Την κοπή της βασιλόπιτας για το 2015 έκανε πριν λίγες ημέρες η πρωτοπόρος ομάδα της Α1 ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών. Στην εκδήλωση, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε προσέλευση και κέφι και πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Λέσχης Προσκυνητών, τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Λιάγκης στον οποίον απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του στην ομάδα που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια στη σύγχρονη ιστορία της.

 

“Η επανίδρυση της ομάδας το 2005 ήρθε σε μια εποχή που είχε ανάγκη το χωριό να αισθανθεί ξανά ζωντάνια και αυτό κάνει την προσφορά του προέδρου ακόμη πιο σημαντική”, ανέφεραν οι ομιλητές. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Μαρώνειας Χρήστος Μεραχτσάκης, η δημοτική σύμβουλος Κυριακή Πατσάρα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης, ο γραμματέας της Κομνηνός Μπόζης, ο παλαίμαχος και ιστορική σημαία της Δόξας Λευτέρης Καρταλάκης και άλλοι (ανάμεσά τους οι Γιάννης Γκοτζαμάνης, Απόστολος Ιωάννου, Μιχάλης Μοσχίδης, Νικολέτα Πετκίδου).

Οι περισσότεροι παίχτες της σημερινής ομάδας που ήταν εκεί και έδωσαν ρεσιτάλ χορού, όπως οι Νίκος Τρίχας, Στέλιος Ζουμπιάδης, Σάκης Γιαννακίδης, Στέλιος Ξενάκης, Στέφανος Τσιώνης, Παναγιώτης Ραμαδάνης, Χρήστος Βάσκος, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Μάνθος Λιάρος, Σπύρος Παπάς, Άγγελος Τάτσης, Γιώργος Βεληβασάκης, Γιάννης Μπατής και αρκετοί νεοαποκτηθέντες. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την κύρια ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβαν οι Βαλάντης Τασακλάκης και ο Παναγιώτης Παρασκελίδης, βοηθούμενοι από φίλους της ομάδας όπως οι Κώστας Μανουσίδης, Αναστασία Τρίχα-Δουλγεράκη και Γιώργος Σταυριανός.