Νέος προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μετα από τα τρία επιτυχημένα χρόνια του Γιώργου Δίγγα στον πάγκο της ομάδας του Ιάσμου, η διοίκηση της ομάδας με προσεκτικές κινήσεις και χωρίς να βιάζεται και αφού μελέτησε πάρα πολλά ονόματα, αποφάσισε τελικά ποιός θα είναι ο νέος προπονητής στον Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου.

Νέος προπονητής ο Δημήτρης Παγωνίδης, ο οποίος βγαζει τη φανέλα και φοράει τη φόρμα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου. Σκοπός της διοίκησης ήταν ο νέος τεχνικός που θα έρθει στην ομάδα να μείνει σε αυτήν για πολλά χρόνια (ο Παγωνίδης είναι υπεύθυνος και της ακαδημίας του ΠΑΟΚ στον Ίασμο) ώστε του ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου να διεκδικήσει όχι μονο την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου, αλλά και να κερδίσει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική, κάτι που δεν μπόρεσε στις δυο προηγούμενες φορές. Και ο Δημήτρης Παγωνίδης θεωρήθηκε ο κατάλληλος και για αυτό επιλέχθηκε.

Ο Παγωνίδης κατάγεται από τον Ίμερο Ροδόπης, ξεκίνησε από τον Ορφέα Ξυλαγανής σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών με τον οποίο αγωνίστηκε στη Δ’ Εθνική, ενώ αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες τις Ροδόπης κλείνοντας φέτος την επιτυχημένη πολυετή καριέρα του με τον Μέγα Αλέξανδρο, αναλαμβάνοντας προπονητής του. Άλλωστε το βάπτισμα του πυρός το πήρε εδώ και αρκετό διάστημα μιας και ηγείται των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Κομοτηνής Fair Play.

Ο νέος προπονητής του Ιάσμου δήλωσε στο Rodopisports:

Είναι μεγάλη τιμή που ξεκινώ την προπονητική μου παρουσία από αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Είναι επίσης βέβαιο ότι θα αλλάξουν πράγματα από τον σχεδιασμό αλλά και το οργανωτικό κομμάτι της ομάδας.  Ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου έκλεισε και ένα άλλο ανοίγει. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τους τεχνικούς των ομάδων. Όλοι τους μου μάθανε πράγματα γύρω από το ποδόσφαιρο και τους είμαι ευγνώμων. Με την δικιά τους βοήθεια έφτασα εδώ που είμαι, ετοιμότατος να δώσω όσο μπορώ τα φώτα μου στους νέους ποδοσφαιριστές.