Βρήκαμε την… Μπέττυ Μαγγίρα της Βραζιλίας δίπλα στην Εθνική στο Αρακαζού!

Γράφει ο Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το να έχει πάει η Μπέττυ Μαγγίρα στην Βραζιλία για να συμπαρασταθεί στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου δεν είναι κάτι λογικό, αλλά δεν θα ήταν και παράλογο αν αναλογιστεί κανείς ότι η Ξανθιώτισσα είναι σύζυγος αθλητή και μάλιστα βασικού επί χρόνια στελέχους Εθνικής Ομάδας, έτερον εκάτερον αν ο Δημήτρης Μάζης έπαιζε πόλο και όχι ποδόσφαιρο.

 

Ωστόσο η κυρία που βλέπετε αριστερά στην φωτογραφία και της μοιάζει δεν είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Ο φακός την αιχμαλώτισε στο Fohho Festival του Αρακαζού, τις φολκλορικές εκδηλώσεις που σημάδεψαν την τελευταία εβδομάδα στην πόλη όπου έχει την βάση της η Εθνική στο Μουντιάλ και διεξήχθησαν προς τιμήν  του Αγίου Ιωάννη.

Είναι αλήθεια ότι με το που την είδαμε, αμέσως παρατηρήσαμε τα πολλά σημεία ομοιότητάς της με την Ξανθιώτισσα ηθοποιό και με διακριτικό τρόπο ζητήσαμε να την φωτογραφήσουμε μαζί με την φίλη της, ώστε να μάθει και η ίδια η Μπέττυ ότι μια σωσίας της κατοικεί τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, στην Βραζιλία, και βρέθηκε μια ανάσα από το μέρος όπου έμεναν  οι παίκτες της Εθνικής Ομάδας…