Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου (Τετάρτη 22/5)

Δείτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ  22 ΜΑΪΟΥ  2013

 

09:00  Στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, Αλεξανδρούπολη: Γιορτή “Φάρος του Βόλεϊ” (για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού Σχολείου από τη Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και υπό την αιγίδα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης – Αν. Μακεδονίας)

17:00  Δημοτικό Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορέστης Ορεστιάδας (Ποδόσφαιρο, Μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, 4η αγωνιστική, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

17:00  Δημοτικό Γήπεδο Χρυσούπολης:  Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης (Ποδόσφαιρο, Μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, 4η αγωνιστική, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS)

17:00  Α2 Ερασιτεχνική Κατηγορία ΕΠΣ Θράκης (Ποδόσφαιρο, 9η αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου και των πλέι άουτ για τον υποβιβασμό)