Φεύγουν από τη Νίκη Βόλου δύο ”Ξανθιώτες”

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από τη Νίκη Βόλου δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν κατά το παρελθόν τη φανέλα της Skoda Ξάνθη εξαιτίας της αδικαιολόγητης απουσίας τους από τη χθεσινή προπόνηση της θεσσαλικής ομάδας. 

Ο λόγος για τον 25χρονο μέσο Παντελή Ριζογιάννη, που αγωνίστηκε στη ξανθιώτικη ομάδα από το 2005 μέχρι το 2012 μετρώντας 32 συμμετοχές, και τον 31χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Κοντοδήμο, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ξάνθης δύο φορές (τη σεζόν 2004-05 παίζοντας για 9 αγώνες και από το καλοκαίρι του 2006 μέχρι τον Γενάρη του 2008 για 33 ματς).

Από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου ανακοινώθηκε ότι τέθηκαν εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας ενώ έχουν ήδη κληθεί σε απολογία για την Παρασκευή (24/05), με τον Ανδρέα Πάτση πλέον να αποφασίζει για το μέλλον τους στο σύλλογο. Το πιθανότερο είναι βέβαια να αποχωρήσουν αμφότεροι και να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σε απολογία καλούνται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την Παρασκευή (24/5) στις 13:00, στα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, οι ποδοσφαιριστές ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ και ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με την αιτιολογία της αδικαιολόγητης απουσίας τους από τη σημερινή προπόνηση. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές τίθενται εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας».