LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στην αναμέτρηση Πανθρακικός – Παναθηναϊκός για την 15η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι Πανθρακικός – Παναθηναϊκός για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ωρα 18:37  Αυτήν την ώρα ο Παναιτωλικός προηγείται με 2-0 του Ηρακλή και ξεφεύγει από τον Πανθρακικό, όπως έκανε χθες με τη νίκη του και ο Ατρόμητος.

Ωρα 18:39  Επίσης την ίδια ώρα η Ξάνθη παίζει στα Γιάννενα και μπορείτε να μαθαίνεται τα νέα αυτού του ματς μέσα από αυτό το link.

Ωρα 18:40 Μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για τον ουραγό Πανθρακικό που στο ΔΑΚ Κομοτηνής απέναντι στον Παναθηναικό θέλει να επαναλάβει την περσινή νίκη του με 2-1 και να επικρατήσει ξανά των “πρασίνων” στην Κομοτηνη, αφού μετά και τη νίκη όπως διαγράφεται του Παναιτωλικού επί του Ηρακλή, αλλά και του Ατρομήτου το Σάββατο η διαφορά από την παραμονή έφτασε τους οχτω βαθμούς.

Ωρα 18:47 Ο τρίτος Παναθηναικός με νεο προπονητή τον ιταλό Στραματσόνι, μπορεί να μην στοχεύει στο πρωτάθλημα αλλά θέλει την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα ώστε να μείνει κοντα στην δεύτερη ΑΕΚ που την Δευτέρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό.  Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές οι “πράσινοι” κέρδισαν 0-1 στην Βέροια και 2-0 στην Λεωφόρο του Αστέρα Τρίπολης και εκτός έδρας μετρούν στο πρωτάθλημα 4 νίκες και 3 ήττες.

Ωρα 18:50 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε τον αγώνα  να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση  Πανθρακικός – Παναθηναϊκός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ τώρα που έχει πολλαπλό τζακ ποτ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:53  Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρουν το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:56  Επίσης να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους για την πραγματοποίηση των μεταδόσεων του Πανθρακικού τον ραδιοφωνικό σταθμό «Hit FM» με την καλύτερη μουσική στην πόλη αλλά και απευθείας ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων της ΕΠΣ Θράκης κάθε Σάββατο καθώς και την εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά», που κυκλοφόρησε σήμερα όπως και κάθε Πέμπτη, με πλήρες αθλητικό ένθετο.

Ωρα 19:04 Σε 10 επίσημες αναμετρήσεις των δύο ομάδων  για το πρωτάθλημα, προβάδισμα έχει ο Παναθηναικός με 7 νίκες, τρεις ο Πανθρακικός, ενώ κανένα ματς δεν εληξε ισόπαλο. Στην Κομοτηνή σε πέντε αγώνες δυο νίκες έχει ο Πανθρακικός (1-0 σεζόν 2012-13 και 2-1 πέρυσι σεζόν 2014-2015) και τρεις οι “πράσινοι”. Ο

Ωρα 19:09  Τελικά αποτελέσματα στα Ιωάννινα ΠΑΣ Γιάννινα- Skoda Ξάνθη 1-1 και Παναιτωλικός- Ηρακλής 2-0.

Ωρα 19:16 Η ενδεκάδα του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά, Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο, Μπαϊκαρά, Χασομέρης, Ντιγκινί.

Ωρα 19:21 Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Στιλ, Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Νάνο, Βέμερ, Ζέκα, Πράνιτς, Εσιέν, Κλωναρίδης, Καρέλης, Καλτσάς.

Ωρα 19:30 Όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 19:33 Έναρξη από τον Σιδηρόπουλο.

3′ Σουτ  του Χασομέρηκοντράρει στον Εσιέν

8′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Καλτσά για τον Παναθηναικό αλλά ο Αθανασιάδης έδιωξε εντυπωσιακά.

17′ Δυνατά το κερδισμένο φάουλ  του Σάντσεθ, πάνω στο τοίχος η μπάλα.

20′ Σουτ του Πράνιτς η μπάλα φεύγει άουτ.

25′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ από τον Πανθρακικό. Σκόρερ ο Ροτζέριο. Οι γηπεδούχοι έκαναν πολύ ωραία προσπάθεια με τον Χασομέρη να γυρίζει στον Ντιγκινί αυτός να πασάρει στον Μάρτινς που ανενόχλητος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0.

31′ Καλός ο Πανθρακικός ελέγχει τον αγώνα.

37′ Κίτρινη κάρτα στον Πράνιτς για διαμαρτυρία

41′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό όταν ο Καρέλης αρχικά στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στο δοκάρι και μετά προ κενής εστίας άουτ.

45′ Τέλος του πρώτου μέρους. Ο Πανθρακικός καταφέρνει να πάρει αυτό που θέλει. Ημίχρονο Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0.

Ωρα 20:35  Θυμίζουμε ότι η μετάδοση αυτού του αγώνα θα είναι προσφορά του πρακτορείου ΟΠΑΠ Παντούλη, του ξενοδοχείου Pilion Terra, του ραδιοφωνικού σταθμού Hit FM και της εφημερίδας “Θρακική Αγορά”.

46′ Έναρξη β’ μέρους με τον Χαβίτο να παίρνει τη θέση του Χασομέρη.

54′ Κίτρινη στον Σερφά.

55′ Πολυ καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Καρέλη που δεν πιανει την κεφαλιά οπως θέλει και από πολύ καλή θέση αστοχεί. Πιέζουν οι “πράσινοι”.

56′ Ο Χρήστου παίρνει τη θέση του Σερφά που μάλλον τραυματίστηκε.

58′ Καλή σουτ για τον Πανθρακικό με τον Μπαϊκαρά με τον Κουτρουμπή να διώχνει σε κόρνερ.

61′ Κίτρινη στον Κουτρουμπή.

62′ Εξαιρετική ενέργεια του Καρέλη που περνά ανάμεσα από δύο αντιπάλους, μπαίνει στην περιοχή, αλλά από κοντά κάνει απίστευτα κακή σέντρα που καταλήγει σχεδόν πλάγιο.

64′ Ο Ατζαγκούν παίρνει τη θέση του Νάνο

65′ Καλή προσπάθεια για τον Πανθρακικό με τον Μεχία να κάνει το σουτ και τον Στιλ να μπλοκάρει

70′ Τεράστια ευκαιρία για τον Πανθρακικό με την μπάλα παει δοκάρι μετά από προσπάθεια του Σάντσεθ να διώξει και να βάλει παραλίγο αυτογκολ.

74′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό με τον Ντιγκινί να μπαίνει στην περιοχή αλλα να μην μπορει να νικήσει τον Στιλ.

80′ O Πανθρακικός ελέγχει το παιχνίδι. Δέκα λεπτά από την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωταθλημα.

85′ Ο Κουτρουμπής αποβάλλεται με κόκκινη από τον Σιδηρόπουλο καθως κρατα τον Χαβίτο. Πρώτη κόκκινη στη χρονιά για τον Παναθηναικό.

86′ Μια αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Ίγκορ παίρνει τη θέση του Μάρτινς, ενώ ο Αμπέντ παίρνει τη θέση του Καλτσά.

87′ Κοντά στην τρίτη του νίκη επί του Παναθηναικού ο Πανθρακικός στην Κομοτηνή, που ωστόσο και με την νίκη είναι 5 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

88′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, ο Πέτριτς ίσως καθυστερημένα στην θέση του Κλωναρίδη.

90′ Τρια τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+1′ Σουτ του Καρέλη άουτ. Παραμένει το 1-0.

90+3′ Λήξη αγώνα στην Κομοτηνή. Ο Πανθρακικός πάιρνει μια πάρα πολύ σημαντική νίκη επί ενός μεγάλου αντιπαλου και μένει ζωντανός στην υπόθεση παραμονή. Τελικό αποτέλεσμα Πανθρακικός – Παναθηναϊκός 1-0.

Την αναμέτρηση Πανθρακικός-Παναθηναϊκός θυμίζουμε ότι σας προσέφεραν το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή,  ο ραδιοφωνικός σταθμός «Hit FM» και η εβδομαδιαία πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Θρακική Αγορά» και το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” στην πανέμορφη Πορταριά. Μείνετε στο ThrakiSportS για αναλυτικό ρεπορτάζ…