LIVE από τους Ζωσιμάδες: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 1-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την μετάδοση του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα  για την 15η αγωνιστική της Super League, που είναι κρίσιμη και για τις δύο ομάδες.

Ωρα 16:47 Θυμηθείτε το Pregame της αναμέτρησης με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 16:51  Και οι δύο ομάδες θέλουν τους βαθμούς της νίκης για να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία.

Ωρα 16:55 Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Λουτσέσκου για την Ξάνθη:Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος.

Ωρα 16:58  Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ηλιάδης, Γιάκος, Μανιάς.

Ωρα 17:01  Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Πειραιά. Βοηθοί του είναι οι Στέλιος Τσολάκης, Νίκος Καραϊσαρίδης των Συνδέσμων Αθηνών και Πιερίας, αντίστοιχα.

Ωρα 17:05  Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της πόλης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 17:08  Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 17:11  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 17:13 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ και φυσικά  Λόττο και Tζόκερ!

Ωρα 17:15  Πάμε για την έναρξη του αγώνα, μπήκαν οι δυο ομάδες με τους διαιτητές

1′ Εναρξη της αναμέτρησης.  Πρώτη καλή στιγμή στα 34 δεύτερα, με την κεφαλιά του Μανιά να περνάει μόλις άουτ.

10′ Συμπληρώσαμε δεκάλεπτο χωρίς κάτι ιδιαίτερο πέρα από την φάση του πρώτου λεπτού, με την Ξάνθη να προσπαθεί να αναπτυχθεί κυρίως από τα άκρα.

11′  Κίτρινη κάρτα στον Λουσέρο. Και κανα πεντάλεπτο πιο πριν είδε και ο Στρούνα.

20′  Αρκετά σκληρό παιχνίδι μέχρι στιγμής, με την Ξάνθη να έχει την κατοχή με 54Α% και να δείχνει να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

30′  Ημίωρο σε ένα από τα χειρότερα ματς που έχουμε δει, χωρίς καμία ευκαιρία πλην του πρώτου λεπτού αλλά με την Ξάνθη να ψάχνει τα πατήματά της.

34′  Δοκάρι για την Ξάνθη. Ο Λουσέρο εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, ο Καρυπίδης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Βελλίδης στην προσπάθεια να παραχωρήσει κόρνερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Νιετο εστειλε την μπάλα αουτ.

42′ Υποψία ευκαιρίας από τον ΠΑΣ. Ο Ηλιάδης έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσέναμο, που δεν ανησύχησε.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στους Ζωσιμάδες. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 0-0

Ωρα 18:07  Στο άλλο ματς που διεξάγεται την ίδια ώρα, ο Παναιτωλικός προηγείται με 1-0 του Ηρακλή.

Ωρα 18:09  Νωρίτερα θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον αξιόμαχο Πλατανιά.

Ωρα 18:11  Θυμίζουμε ότι την μετάδοση του αγώνα προσφέρουν το καφέ μπαρ El Clasico, το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ”, το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra” και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. 

Ωρα 18:18  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′  Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47′  Απίστευτη υπόδειξη Σπάθα για πέναλτι σε βάρος της Ξάνθης. Ο Ηλιάδης πέφτει μόνος του μέσα στην περιοχή και εντονότατες οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

49′  Γκολ για τον ΠΑΣ. Σκόρερ ο Τσουκαλάς με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι. ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 1-0

54′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Βασιλακάκης, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Ερέα.

65′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Σολτάνι έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

67′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Βγαίνει ο Ράνος, μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο Καπετάνος.

72′ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάνννα. Βγαίνει καταχειροκροτούμενος ο Ηλιάδης, μπαίνει ο Λίλα.

78′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Τρίτη και τελευταία. Μπαίνει ο Ορφανίδης αντί του Καρυπίδη.

80′  Γκοοοοολ για την Ξάνθη! Σκόρερ ο Ερέα μετά από ομαδική φάση διαρκείας., Ο Ορφανίδης έκανε το σουτ, με τον Βελλίδη να αποκρούει. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Λουσέρο έδωσε στον Νιέτο, που έκανε το γύρισμα από αριστερά, με τον Καπετάνο να αφήνει την μπάλα και τον Ερέα να πλασάρει για το ΠΑΣ Γιάννινα – Skoda Ξάνθη 1-1.

82′  Ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Καπετάνος έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αυτό ήταν όμως κακό και η μπάλα έφυγε πολύ άουτ. Προηγήθηκε αλλαγή για τον ΠΑΣ με τον Σαπαλίδηςαντί του Γιάκου.

87′ Προσπάθεια του Σολτάνι άουτ η μπάλα.

89′ Φάουλ ελάχιστα έξω από την περιοχή αλλα ο Νιέτο στελνει την μπάλα στο τείχος και καταλήγει κόρνερ.

90’+1 Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Κοζορώνης αντί του Καρανίκα.

90’+5 Λήξη του αγώνα. Θετικό αποτελεσμα στο τέλος του 2015 για την Ξάνθη που φτάνει τους 17 βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα ΠΑΣ Γιάννινα- Skoda Ξάνθη 1-1

Ωρα 19:13 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της πόλης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 19:16  Επίσης, την αναμέτρηση σας πρόσφερε το συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά, λιπαντικά για όλες τις μάρκες. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του αυτοκινήτου σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και προετοιμασία για ΚΤΕΟ.

Ωρα 19:19  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός και για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έρχονται αλλά και πιο μετά, για τις καλοκαιρινές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:22 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα” και όλα τα άλλα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, από Τζόκερ και Λόττο μέχρι Κίνο.

Ωρα 19:25  Κάπου εδώ κλείνουμε την live μετάδοση, αλλά η ενημέρωση συνεχίζεται από το ThrakiSportS. Αναλυτικά σε λίγο ρεπορτάζ, αλλά μπορείτε να δείτε και το live του Πανθρακικός – Παναθηναϊκός που ξεκινά αυτήν την ώρα με ένα κλικ ΕΔΩ.