Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Ορίστηκε ο αγώνας στο Βώλακα! Γυρνά Κομοτηνή το Σιδηροχώρι και επιστρέφει μέσα σε 24 ώρες στην Δράμα

Την Πέμπτη αποφάσισε η ΕΠΟ να γίνει ο αγώνας της Δόξας Βώλακα και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου την ίδια ώρα και στο ιδιο γηπεδο, που αναβλήθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών και της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε στην περιοχή της Δράμας.

Το αποχετευτικό του γηπέδου του Βώλακα είναι εξελιγμένο και περίπου μισή μετα την καταιγίδα το γήπεδο είχε τραβήξει όλα σχεδόν τα νερά και επομένως εαν δεν βρέχει ξανά το γήπεδο θα είναι μια χαρά.

Η απόφαση βρήκε τους παίκτες στο λεωφορείο την ώρα που επέστρεφαν στην Κομοτηνή, με την ομάδα να επιστρέφει σε λιγότερο από 24 ώρες στο Βώλακα. Η απόφαση δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανθρώπους της Δόξας, αφού λόγω των υποχρεώσεων των φοιτητών της ομάδας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο είναι άγνωστο πόσοι από την σημερινή 20αδα θα επιβιβαστεί στο λεωφορείο για τον αγώνα. Από την άλλη η ομάδα δεν έχει βλέψεις ανόδου οπότε θα τελειώνουν τις υποχρεώσεις την επόμενη Κυριακή αφού η Δόξα έχει ρεπό την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη και ο Βώλακας που εκτός των άλλων είχε και τον τελικό κυπελλου Δράμας με τον Πανδραμαικό το Σάββατο μετά τα αποτελέσματα των μπαράζ παραμένει ζωντανός στην υπόθεση ανόδου και με νίκη επί του Ν. Σιδηροχωρίου πιάνει στην κορυφη τον Πετεινό, με τον τελικό να μετατίθεται πιθανότατα την Κυριακή (4/6) ή την επόμενη εβδομάδα αφού η ομάδα της Δράμας έχει ρεπό για την προτελευταία αγωνιστική.