Μπαράζ Πρωταθλητών: Πεντ-ΑΡΗΣ Πετεινός πέταξε για την Γ’ Εθνική, έ(Χ)ασε νέα ευκαιρία ο Ορέστης! Τα αποτελέσματα, οι σκόρερς, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική

Με την 5η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα μπαράζ ανόδου όπου είχαμε δυο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις μετά την αναβολή του αγώνα στο Βώλακα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ν. Σιδηροχώρι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Τα μάτια ήταν έτσι στραμμένα σε Ορεστιάδα και Πετεινό Ξάνθης όπου αναμετρώνταν οι ομάδες που είναι από τα φαβορί για την πρώτη τριάδα. Στην Ξάνθη ο Άρης Πετεινού μετά την νέα του νίκη με ανατροπή επί της Ελευθερούπολης πλέον απέκτησε προβάδισμα ανόδου αφού με 9 βαθμούς θέλει 2-3 βαθμούς στα ματς σε Ορεστιάδα και τον Βώλακα εντός, ενώ αντίθετα η ομάδα του Ορφέα του Στελιου Κατρακυλάκη θέλει το 2/2 στην Αμμουδιά και με εντός με τον Ορέστη,

Στην Ορεστιάδα ο Ορέστης σε ένα ακόμα αγώνα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να επικρατήσει στην εδρα του επί της Νίκης Ευκαρπίας, μένοντας σε ένα ακόμα 0-0 και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Πετεινό σε ένα ακόμα τελικό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Δόξα Βώλακα – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου (ΑΝΑΒΟΛΗ)
Άρης Πετεινού – Ορφέας Ελευθερούπολης 5-1 (30′ Παυλιδης, 47′ Ρ. Μελισσόπουλος, 55΄Εφέντη, 77′ πεν. Μελισσόπουλος, 89′ Μαλαδένης – 24′ Τζαμπέγια)
Ορέστης Ορεστιάδας – Νίκη Ευκαρπίας 0-0
Ρεπό: Ηρακλής Αμμουδιάς

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 5 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Άρης Πετεινού 9 (9-3)*
2. Ορέστης Ορεστιάδας 8 (5-0)*
3. Νίκη Ευκαρπίας 7 (4-2)*
——————————————-
4. Δόξα Βώλακα 6 (4-5)**
5. Ηρακλής Αμμουδιάς 4 (4-5)*
6. Ορφέας Ελευθερούπολης 4 (3-7)*
7. Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου 1 (0-7)**
Οι ομάδες που έχουν κάνει το ρεπό τους
** Οι ομάδες με αγώνα λιγότερο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6η, 4/6)
Ορέστης Ορεστιάδας – Άρης Πετεινού
Νίκη Ευκαρπίας – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Ηρακλής Αμμουδιάς – Ορφέας Ελευθερούπολης
Ρεπό: Δόξα Βώλακα