Super League: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Άκη Μάντζιο – Τα «μοίρασαν» Αστέρας και Ατρόμητος

Για την 25η αγωνιστική της Super League, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος πήραν από 1 βαθμό στην μοναδική αναμέτρηση του Σαββάτου. Δυσκολεύεται να κερδίσει ο Άκης Μάντζιος, πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Παπαδόπουλου και κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Ρομπάιγ ο οποίος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Παπαδόπουλο και έγραψε το 0-1 με αυτό να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά την ανάπαυλα οι «Αρκάδες» μπήκαν πιο δυνατά στο γήπεδο και γρήγορα ισοφάρισαν το σκορ σε 1-1. Ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Ζουκάνοβιτς νίκησε τους πάντες πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε για τον Αστέρα.

Οι φάσεις που δημιούργησαν οι δυο ομάδες στην συνέχεια δεν βρήκαν δίχτυα και έτσι το σκορ δεν άλλαξε. Ο γηπεδούχος Αστέρας βρίσκεται στην 10η θέση με 25 βαθμούς και ο Ατρόμητος στην 7η θέση με 29.

Την επόμενη αγωνιστική ο Αστέρας Τρίπολης πηγαίνει στη Νίκαια για να αντιμετωπίσει τον Ιωνικό ενώ ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση την Τετάρτη και την επόμενη Κυριακή υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Τα highlights του αγώνα: