Süper Lig: Εντός έδρας ήττα-σοκ για την Τραμπζονσπόρ με βασικό τον Μανώλη Σιώπη

Μια αναπάντεχη εντός έδρας ήττα γνώρισε η Τραμπζονσπόρ του Θρακιώτη Μανώλη Σιώπη από την Ουμρανίγεσπορ και απομακρύνθηκε από τις θέσεις που οδηγούν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε ένα παιχνίδι με άρωμα Ελλάδας, τόσο για την συμμετοχή του Μανώλη Σιώπη ως βασικός, όσο και για την αξιέπαινη κίνηση του Τουρκικού συλλόγου από την Τραπεζούντα να φορέσουν πριν τον αγώνα μπλούζες με την φράση «Είμαστε μαζί σου γείτονα» σε ένδειξη στήριξης στον Ελληνικό λαό για το δυστύχημα στα Τέμπη, οι πρωταθλητές δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Η ουραγός Ουμρανίγεσπορ προηγήθηκε με γκολ του Σεκιντικά στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης και διπλασίασε τα τέρματα της με γκολ του Ναγίρ στο 65ο λεπτό. Η ομάδα του Αμπτουλάχ Αβτζί το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 83′ με τον Γιουσούφ Γιαζίτσι και παρά τις προσπάθειες στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να «πάρει» κάτι από το παιχνίδι.

Ο Μανώλης Σιώπης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε από τον Ενίς Μπάρντι στο 61ο λεπτό ενώ ο Τάσος Μπακασέτας ήταν εκτός αποστολής. Την επόμενη αγωνιστική οι πρωταθλητές Τουρκίας αντιμετωπίζουν την Αντάνα Ντεμίρσπορ με την οποία «παλεύουν» για την είσοδο στην πρώτη τριάδα.