Super League: Ο Κομοτηναίος Αλέξανδρος Τσομπανίδης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Πανσερραϊκό

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κομοτηναίου τερματοφύλακα Αλεξάνδρου Τσομπανίδη έως το 2027.

Ο ταλαντούχος γκολκίπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και εν συνεχεία μεταπήδησε στην Ξάνθη, με την οποία έγινε επαγγελματίας και έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλη του 2022 κόντρα στον Ολυμπιακό Β’.

Την σεζόν 2022-23 πανηγύρισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία με τον Πανσερραϊκό, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του σε επίπεδο Super League με τα «λιοντάρια».

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου Τσομπανίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2027.

Ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης, γεννημένος στις 05/08/2004, αποκτήθηκε το 2022 από την Ξάνθη, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα μας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League 2, ενώ φέτος αγωνίστηκε κυρίως με την Κ19 και στον πρόσφατο αγώνα με τον Βόλο έκανε το ντεμπούτο του στην Super League δείχνοντας πως το μέλλον του ανήκει».