Super League: Πάρτι του ΠΑΟΚ με τριάρα στη Λεωφόρο! Καταρρέει ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός που είχε βασικό τον Ιωαννίδη

Ο ΠΑΟΚ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος πέτυχε ένα γκολ, είχε μια ασίστ και ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του πρώτο τέρματος επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού, μείωσε στους έξι τη διαφορά από την κορυφή και μπήκε δυνατά και αυτός στη μάχη του τίτλου.

Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Λουτσέσκου μείωσε στους έξι τη διαφορά από την κορυφή με τον Παναθηναϊκό να παραμένει μεν πρώτος αλλά να νιώθει καυτή πλέον την ανάσα της ΑΕΚ που είναι μόλις ένα βαθμό πίσω ενώ ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό στη Λεωφόρο μπήκε δυνατά και αυτός στη μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση και μια από τις χειρότερες με τον Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του ενώ γνώρισε την πρώτη του ήττα στη Λεωφόρο, έχοντας βασικό τον Θρακιώτη Φώτη Ιωαννίδη.

Ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμε με ένα αυτογκόλ του Πέρεθ μετά από ωραία ενέργεια του Κωνσταντέλια στο 44′ και πήγε με το υπέρ του σκορ στα αποδυτήρια.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα μόλις 14” μετά τη σέντρα οι παίκτες του ΠΑΟΚ “ζωγράφισαν” στον αγωνιστικό χώρο με τον Ζίβκοβιτς να ολοκληρώνει την ωραία προσπάθεια των Νάρει, Ολιβέιρα και Κωνστατέλια.

Το 3-0 έγινε στο 52′ με τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην πρώτη θέση μόλις 1 βαθμό πάνω από την ΑΕΚ, ενώ ο ΠΑΟΜ πλησίασε στους 6 βαθμούς από την κορυφή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (57′ Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Χουάνκαρ (57′ Πούχατς), Πέρεθ (60′ Τσόκαϊ), Τσέριν, Μπερνάρ (60′ Σπόραρ), Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (82′ Σάντσες).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (73′ Κάργας), Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Αουγκούστο (73′ Ντάντας), Νάρεϊ (70′ Τάισον), Κωνσταντέλιας (82′ Μπίσεσβαρ), Άντριγια Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (82′ Τόμας).