Super League 2: Σέντρα την άλλη Κυριακή στις 17:00 με το Απόλλων Πόντου – ΑΟΞ σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της διοργανώτριας

Ο αγωνας Απόλλων Πόντου – ΑΟ Ξάνθη είναι ο πρώτος – πρώτος που αναφέρεται στην κεντρική σελίδα της Super League 2 ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή, για την οποία επέμεινε το μεσημέρι με επιστολή της στην ΕΠΟ η διοργανώτρια.

Βέβαια ο ΑΟΞ έχει παραιτηθεί από τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα με επίσημη επιστολή του, όπως συνέβη και με τον Εργοτέλη, και αναμένεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να δοθούν επισήμως τα ονόματα των ομάδων που θα τους αντικαταστήσουν, όπως και ο εκπρόσωπος της Γ’ Εθνικής που εκκρεμεί λόγω της γνωστής υπόθεσης του Αγροτικού Αστέρα και της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης απο το Διαιτητικό στην προσφυγή Πανδραμαϊκού και Ορφέα Ξάνθης.

Τι έχει συμβεί; Απλά, περιμένοντας η SL2 την ΕΠΟ να δηλώσει επιτέλους τις ομάδες που θα ανέβουν από την Γ’ Εθνική πέραν των Παναχαϊκής, Μακεδονικού και Προοδευτικής. Οπως έχει γράψει το ThrakiSportS, με τα υπάρχοντα δεδομένα ανεβαίνουν η Ηλιούπολη, ο ΠΑΟ Ρουφ και πιθανότατα ο Ηρακλής Λάρισας, αφήνοντας εκτός ανόδου τόσο τον Αγροτικό Αστέρα (που την κέρδισε στο χορτάρι αλλά δεν είχε αθλητική αναγνώριση) όσο και τον πανδραμαϊκό (που δικαιώθηκε μεν στο Διαιτητικό αλλά δεν αγωνίστηκε στα μπαράζ ανόδου).

Η ουσία είναι ότι για λίγο καιρό ακόμα, το όνομα και το έμβλημα του ΑΟΞ παραμένουν στην κεντρική σελίδα της SL2. Αλλά αυτό δεν αλλάζει τις προδιαγεγραμμένες εξελίξεις για την ομάδα της Ξάνθης, αφού έχει ήδη υποβάλει παραίτηση και αργά ή γρήγορα δεν θα υπάρχει πουθενά το όνομά της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα…