Δύο πρώην παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής μίλησαν για τα παιχνίδια του ΟΦΗ ενόψει του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

H ομάδα βόλει του ΟΦΗ ανεβάζει στροφές, για τα παιχνίδια του Λίγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, που θα γίνουν 14-16/10 στη Θεσσαλονίκη.

Δυο φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του ΟΦΗ, ο 20χρονος πασαδόρος Γρηγόρης Μπαρταξιάν και ο 20χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας, μίλησαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ofivolleyball.gr για τις εντυπώσεις τους από την προετοιμασία και την ετοιμότητα του ΟΦΗ, για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια που πλησιάζουν.

Αναφορικά ο Νίκος Γκόνας αποτελεί γέννημα θρέμμα ΑΕ Κομοτηνής, ανδρώθηκε στην Ένωση. Μάλιστα είχε κάνει ντεμπούτο στην Α1 σε ηλικία 16 ετών με τη φανέλα της ΑΕ Κομοτηνής. 

Ενώ ο Γρηγόρης Μπαρταξιάν βρέθηκε στη Ροδόπη από την Καβάλα για σπουδές και ενσωματώθηκε άμεσα στην ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής. Και οι δύο πλέον ανήκουν στον ΟΦΗ στη Volley League.

Είναι μια καλή ευκαιρία για μας, τα παιχνίδια αυτά, ώστε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας” επισημαίνει ο 20χρονος πασαδόρος του ΟΦΗ Γρηγόρης Μπαρταξιάν.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως και ο προπονητής, που μας βοηθάει πολύ να βελτιωθούμε. Γίνεται δουλειά υψηλού επιπέδου και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα” συμπληρώνει.

Ο Γρηγόρης, ξεκαθαρίζει το…μυστήριο και για το όνομα του.

Όπως μας λέει “είναι Μπαρντακτζιάν. Ο πατέρας μου είναι Αρμένης και η μητέρα μου από την Θεσσαλονίκη. Εγώ έζησα και μεγάλωσα στην Καβάλα” μας επισημαίνει, ο νεαρός αθλητής του ΟΦΗ.

Ο 20χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας, ένα ακόμη νέο πρόσωπο, του φετινού ΟΦΗ, τονίζει με την σειρά του, για την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ αυτήν την εποχή.

Όπως λέει “κάθε μέρα βελτιωνόμαστε. Δουλεύουμε σκληρά. Μαθαίνουμε καινούργια πράγματα από τον κόουτς. Έχουμε δυνατή ομάδα“.

Όσο για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια για το Λιγκ Καπ, τονίζει ότι “θα παίξουμε για το καλύτερο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση“.