Χώρισαν οι δρόμοι Λαγού και της γυναικείας ομάδας του Ποντιακού: «Εις το επανιδείν…»

Με μία δήλωση, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο Χρήστος Λαγός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το τεχνικό τιμ της Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας Ποντιακού Αλεξανδρούπολης.

Ο προπονητής Χρήστος Λαγός δήλωσε ότι αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους και αναγκάζεται να αφήσει προσωρινά κάποια πρόσωπα και πράγματα που έχω δεθεί μαζί τους. Ευχαρίστησε για το δώρο που του κάνανε τα κορίτσια της ομάδας η οποία ήταν μια κορνίζα με μια φωτογραφία από την τελευταία τους προπόνηση, δείγμα του όμορφου κλίματος που υπάρχει στην ομάδα τους!

Ευχήθηκε τα κορίτσια υγεία και να πραγματοποιήσουν τούς φετινούς στόχους για τους οποίους είχαν βάλει. Τέλος ανανεώνει το ραντεβού του με την ομάδα του Ποντιακού σε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: Κάπως ξαφνικά για οικογενειακούς λόγους αναγκάζομαι να αφήσω προσωρινά κάποια πρόσωπα και πράγματα που έχω δεθεί μαζί τους, ένα από αυτά είναι η Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα Ποντιακού Αλεξανδρούπολης , εύχομαι στα κορίτσια της ομάδας να έχουν υγεία, να πραγματοποιήσουν τούς φετινούς στόχους για τους οποίους βάλαμε κάποιες βάσεις από 29/9 έως σήμερα και να τα ευχαριστήσω για το δώρο που είναι μια κορνίζα με μια φωτογραφία από την τελευταία μας προπόνηση, δείγμα του όμορφου κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας!
Εις το επανιδείν!