Διεθνείς και με το νέο καθεστώς της ΚΕΔ για το 2023 οι Χασάν Κούλα, Χρύσα Κουρομπίλια και Στέφανος Κουμπαράκης

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, οι Ομοσπονδίες στέλνουν τις προτάσεις τους για τους νέους διεθνείς. Τους διαιτητές που θα έχουν το σήμα της FIFA για το 2023.

Η ΕΠΟ έστειλε πριν λίγες μέρες τις εισηγήσεις της στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, οι οποίες
και θα γίνουν αποδεκτές. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime δεν υπάρχει
καμία αλλαγή!

«Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος (φωτο), Διαμαντόπουλος, Φωτιάς, Μανούχος, Κουμπαράκης από διαιτητές και οι Κωσταράς, Δημητριάδης, Κουρομπύλια, Πετρόπουλος, Νικολαΐδης, Νικολακάκης, Μπουξμπάουμ, Κούλα, Απτόσογλου, Μεϊντανάς, Ψάρρης οι βοηθοί.

Περράκης και Τσακαλίδης που προορίζονταν για διεθνείς (ένας εκ των δύο) επί εποχής Κλάτενμπεργκ, δεν προτάθηκαν από την ΕΠΟ, αφού η εισήγηση της ΚΕΔ και για τους δύο
ήταν, οτι ακόμα δεν είναι έτοιμοι και δεν έχουν την απαιτούμενη εμπειρία για να σφυρίξουν στο εξωτερικό.

Ως εκ τούτου, ο Παπαδόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος να μείνει εκτός, παραμένει στον σχετικό πίνακα. Στους βοηθούς, το ρεπορτάζ αναφέρει οτι υπήρχαν δύο βοηθοί που κινδύνεψαν να χάσουν το σήμα της FIFA, αλλά την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να παραμείνουν για ακόμα μια χρονιά. Ειδικά για τον έναν είναι σίγουρα η τελευταία του σεζόν.

Σε περίπτωση αλλαγής, υποψήφιοι για να τους αντικαταστήσουν ήταν δύο Αθηναίοι βοηθοί. Οι Σαμοϊλης και Φωτόπουλος. Τέλος, η ΚΕΔ έχει προτείνει να γίνουν διεθνείς, μια γυναίκα διαιτητής και μια βοηθός, αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί feedback από την UEFA», αναφέρει το Sportime.

Συνεπώς και τη νέα χρονιά ο ξανθιώτης βοηθός Χασάν Κούλα, η πρώην βοηθός της ΕΠΣ Θράκης Χρύσα Κουρομπίλια και ο πρώην διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Στεφανος Κουμπαράκης θα ειναι διεθνείς, σύμφωνα με το δημοσίευμα.