Αποσύρεται από Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδος η Νάουσα αφού όμως πρώτα απέκλεισε από τη συνέχεια τον Άρη Πετεινού

Πριν τρεις εβδομάδες τυπικά ο Αστέρας Τριποτάμου και στην πράξη ο ΦΑΣ Νάουσα απέκλεισαν τον Άρη Πετεινού από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού τον νίκησαν με σκορ 4-1.

Αν και η ομάδα των νταμπλούχων της ΕΠΣ Ξάνθης είχε ξεκινήσει ιδανικά, προηγήθηκε στο σκορ στο ημίχρονο και είδε με την συμπλήρωση μιας ωρας αγωνα να δέχεται κόκκινη παίκτης των γηπεδούχων, τελικά δέχτηκε τέσσερα γκολ και με σκορ 4-1 αποκλείστηκε από την συνέχεια (φωτο της kerkidasport από αυτόν τον αγωνα).

Λίγες μέρες μετά έγινε γνωστό ότι η ομάδα της Νάουσας παρά την πρόκριση είχε γίνει άνω – κάτω και θα δηλωνόταν στο τοπικό της ΕΠΣ Ημαθίας και όχι στην Γ’ Εθνική, όπου είναι εξαιρετικά πιθανό να βρεθεί στον ίδιο όμιλο με όποιες ομάδες της Θράκης λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα.

Εκείνο το δημοσίευμα διαψεύστηκε αλλά αποδεικνύεται ότι είχε βάση. Η συγχώνευση δεν προχώρησε και την Πέμπτη ο Αστέρας Τριποτάμου απέστειλε επιστολή στην ΕΠΟ με την οποία επισήμως γνωστοποίησε ότι αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αλλά και από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τζάμπα αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης ο Αρης Πετεινού. Ολα δείχνουν ότι ο Αστέρας Τριποτάμου δεν θα δηλωθεί καν στο τοπικό της ΕΠΣ Ημαθίας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την ερμηνεία της επιστολής που έστειλε και κάνει αναφορά για μη συμμετοχή σε καμία διοργάνωση.

Το έγγραφο που εστάλη στην ΕΠΟ είναι το ακόλουθο: