Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Δώρο για την γιορτή του έλαβε από τον Χρήστου ο προπονητής του και πρώην συνεργάτης του ΝΟΑ Παν. Βελέντζας

Το καλύτερο δώρο πρόσφερε στον προπονητή του Παναγιώτη Βελέντζα ο Απόστολος Χρήστου με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 50μ ύπτιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Ρώμης.

«Ήταν ο μεγάλος στόχος, όνειρο ζωής και καριέρας αυτό το χρυσό, η κορυφή της Ευρώπης», παραδέχθηκε ο μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο Βελέντζας, ο οποίος μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν επικεφαλής προπονητής σε συμβουλευτικό επίπεδο του Ναυταθλητικού Ομιλου Αλεξανδρούπολης.

Ο ίδιος συνέχισε: «Να τονίσουμε ότι ήρθε στην τέταρτη συνεχόμενη άνοδο του αθλητή σε βάθρο Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δικαιώνονται οι κόποι μιας ζωής καθώς υπήρχαν οι επιτυχίες σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά έλειπε το χρυσό και τελικά ήρθε. Επιτεύχθηκε επίσης και ο άλλος μας στόχος που ήταν το ατομικό (σ.σ. και πανελλήνιο) ρεκόρ σε μια τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Και ο αθλητής και εγώ είμαστε τρισευτυχισμένοι. Πετάμε στα ουράνια. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια, γιατί υπάρχουν και τα 100μ. Σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο του Απόστολου για μένα στην ονομαστική μου εορτή».