ΕΠΣ Έβρου: Ξεπαραιτήθηκε ο πρόεδρος Θανάσης Σιαλάκης και τέσσερα μέλη του ΔΣ της ΑΕΔ μετά την εξαφάνιση των «σωτήρων»

Ανακάλεσε την παραίτηση του από την προεδρία της ΑΕ Διδυμοτείχου ο Θανάσης Σιαλάκης και όπως ανακοινώθηκε επίσημα το πρωί της Πέμπτης συνεχίζει στην διοίκηση της ομάδας, αφού δεν βρέθηκε διάδοχη κατάσταση και λύση στο αδιέξοδο που υπήρξε.

Οπως έγραψε και προ ημερών των ThrakiSportS φωτογραφίζοντας τις εξελίξεις, “σωτήρες” της ιστορικής ομάδας τελικά αποδείχθηκε ότι υπήρχαν μόνο στα… λόγια και στις καφενειακού επιπέδου κριτικές εκ του ασφαλούς. Μετά την παραίτηση Σιαλάκη και σύσσωμης σχεδόν της διοίκησης, ανταπόκριση δεν υπήρξε και με αυτό το δεδομένο αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκε από ποδοσφαιριστές της ομάδας μαζί με φιλάθλους και παλαίμαχους, ο Σιαλάκης αποφάσισε να ανακαλέσει την αρχική του απόφαση για αποχώρηση εκτιμώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΔ κινδύνευε με διάλυση.

Κατά συνέπεια, πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην διοίκηση, μαζί με κάποιους απ’ τους πρώην συνεργάτες του οι οποίοι επίσης είχαν παραιτηθεί και συγκεκριμένα τους Παπάζογλου, Τερτσούδη, Πατίδη και Κομπιανακίδη. Τη νέα διοίκηση θα πλαισιώσου κάποια παλιά μέλη που θα προσπαθήσουν με την εμπειρία τους να βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Μάλιστα, την Πέμπτη εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση που επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τα ρεπορτάζ του ThrakiSportS όλες τις προηγουμενες μέρες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά από πολυήμερες διαδικασίες για την ανάδειξη της διάδοχης κατάστασης στην ομάδα μας και αφού δεν παρουσιάστηκε ΚΑΜΙΑ σοβαρή πρόταση και ΚΑΝΕΝΑΣ ενδιαφερόμενος ο πρόεδρος Κος Σιαλάκης και τα μέλη Παπάζογλου, Τερτσούδης, Πατίδης και Κομπιανακίδης αναλογιζόμενοι και σκεπτόμενοι μόνο το μέλλον και το καλό της ομάδας, αναιρούν τις παραιτήσεις τους και συνεχίζουν στα διοικητικά της ομάδας πλαισιωμένοι από παλιά μέλη που την εμπειρία τους και την αποδεδειγμένη αγάπη τους θα βοηθήσουν στην επόμενη μέρα.
Ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν και οι επαφές στελέχωση του ρόστερ.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με αναλυτικές λεπτομέρειες για την ολοκληρωμένη στελέχωση του Δ.Σ.».