Γ’ Εθνική: Με «Κότζακ» και τη νέα σεζόν ο Πανθρακικός

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Βασίλη Κοτζαμπάση ανακοίνωσε ο Πανθρακικός για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

O Βασίλης Κοτζαμπάσης διέγραψε λαμπρή πορεία με τη φανέλα του Πανθρακικού, του ΠΑΟ Κοσμίου και της Δόξας Γρατινής, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ατρόμητο Ξάνθης, Αστέρα Αιγείρου και Κιλκισιακό.

Ανήκει στη φουρνιά των Κομοτηναίων που κατάφεραν να φτάσουν τον Πανθρακικο στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Ο «Κότζακ» είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής από διοίκηση , προπονητικό τιμ και παίχτες και θα αποτελεί το συνδετικό κρίκο διοίκησης και παιχτών.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Βασίλης Κοτζαμπάσης θα συνεχίσει να υπηρετεί τον σύλλογο από το πόστο του Γενικού Αρχηγού.

Ο “Κότζακ” είναι ένας πιστός στρατιώτης του συλλόγου, έχοντας ζήσει μεγάλες στιγμές τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως παράγοντας του Πανθρακικού. Έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του για την αγάπη για την ομάδα πολλάκις στο παρελθόν ενώ παρατηρείται ταύτιση απόψεων στη φιλοσοφία του ίδιου και του τεχνικού επιτελείου για την αγωνιστική λειτουργία του συλλόγου.

Είμαστε σίγουροι πως στη δύσκολη σεζόν που έρχεται, ο Βασίλης θα προσφέρει τα μέγιστα για τη διαχείριση όλων των καταστάσεων. Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!»