Αποκάλυψη Παράσχου: «Είμαι κοντά στο να αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο»

Αποκαλυπτική συνέντευξη στο ράδιο Metropolis έδωσε ο Γιώργος Παράσχος, σχετικά με το μέλλον του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Εγώ τώρα ιδιωτεύω και είναι ένα σκεπτικό που περνάει από το μυαλό μου, το σκέφτομαι, αλλά είμαι κοντά στο να πω ότι θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο, το οποίο βέβαια μου λείπει. Το βλέπω λίγο δύσκολο να βρω κάτι καλό που να με ενδιαφέρει, αλλά τα έχω δοκιμάσει όλα. Θα δούμε…», δήλωσε πρώην προπονητής της Ξάνθης για τρεις θητείες.

Για τον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ήθελε μία ανανέωση και ότι ήταν να το δώσει το έδωσε και πλέον πρέπει να προσθέσει ποιότητα και ταχύτητα. Με τον κύριο Μπότο πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και το πρώτο που πρέπει να ξεκινήσει είναι έναν καλό τερματοφύλακα, γιατί ο Ζίβκοβιτς δεν είναι για πρώτος, λείπει ένα καλός σέντερ φορ, όπως και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, να δείξει τον παίκτη που είχε έρθει στον ΠΑΟΚ».

Για τις αλλαγές σε ΠΑΟΚ και Άρη: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ και του Άρη έχει απαιτήσεις, αλλά θα πρέπει να κάνουν υπομονή. Στην Ελλάδα έχουμε τα λαϊκά δικαστήρια, τα έχω ζήσει σε ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή. Στον Άρη επειδή προερχόμουν από τον ΠΑΟΚ έψαχναν αφορμή για τα λαϊκά δικαστήρια, έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά τότε με τον Κοντομηνά ήταν ο λόγος που έφυγα».