Παρά το ενδιαφέρον από Κύπρο και Καβάλα για τρίτη σεζόν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου ο Νίκος Καραμπετάκης

Παρά το φλέρτ του με ομάδα από την Κύπρο που δεν προχώρησε, το φιλολογικό με τον Βύρωνα, στον πάγκο του φιλόδοξου και φέτος Απόλλωνα Παραλιμνίου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν παραμένει ο Νίκος Καραμπετάκης. 

Ο 51χρονος πρώην τερματοφύλακας της Δόξας Γρατινής την χρυσή περίοδο της ομάδας αλλά και της ΠΑΕ Θράκη, άλλοτε κόουτς των ΟΦΗ, Ηρακλή (βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου), Τρίγλιας, Αγροτικού Αστέρα, Δόξα Δράμας, Ιάλυσου, Νέστου Χρυσούπολης βρεθηκε στο στόχαστρο ομάδας της Κυπρου, προτάθηκε στον Βύρωνα μετά την φυγή Ιγνατιάδη, αφού μένει Καβάλα και είναι πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Καβάλας, ωστόσο θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά όπως και επιθυμούσε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας των Σερρών:

“ΝΕΟ ΤΑΞΙΔΙ – ΙΔΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΜΠΕΤΑΚΗ

Ο Π.Σ. Απόλλων Παραλιμνίου ανακοινώνει, την ανανέωση συνεργασίας του, με τον φίλο προπονητή Νίκο Καραμπετάκη. Ο Νίκος θα ηγηθεί του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Ανέλαβε την ομάδα τον Ιούνιο του 2020 σε δύσκολους καιρούς και θα έχει την δυνατότητα να συνεχίσει το έργο του σε γνώριμο περιβάλλον. Ο προγραμματισμός κάθε χρόνο, παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό με την μεταβλητότητα που παρουσιάζει η Γ Εθνική κάθε χρόνο. Από σήμερα θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την πρόκληση της νέας χρονιάς. Νίκο σου ευχόμαστε υγεία και γερό στομάχι για να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες”.