Super League 2: Σκέψεις στα Χανιά για κρούση στον προπονητή του ΑΟΞ και πρώην του Πανθρακικού Κώστα Ανυφαντάκη

Σε αναμονή της απόφασης από την ομάδα των Χανίων για τον νέο προπονητή και όπως φαίνεται η επιλογή θα γίνει την τελευταία στιγμή.

Δεδομένα από τον σύλλογο αποχωρεί ο πρώην παίκτης και προπονητής της Ξάνθης Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον διαδεχθεί ο νυν κόουτς του ΑΟΞ, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Κρήτη.

Τα Χανιά όπως όλα δείχνουν θα καταλήξουν σε μία από τις περιπτώσεις των Γιάννη Τάτση, Κώστα Ανυφαντάκη και ενός ακόμα, τον οποίο οι πληροφορίες θέλουν να έχει εργαστεί σε ομάδα της Super League, σύμφωνα με το athlitiko. Αυτό που μένει να επιβεβαιωθεί, είναι ποιος θα πάρει το χρίσμα προκειμένου ν’ αναλάβει το τιμόνι.

Και οι τρεις τεχνικοί συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, ο καθένας έχοντας τις δικές του. Για τον Τάτση υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα στην οποία εργάστηκε ως άμεσος βοηθός του Γιώργου Πετράκη, ενώ ο Ανυφαντάκης με δεδομένη την αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ξάνθη και όπως αναφέρεται στα κρητικά ρεπορτάζ «μάλλον δεν συνεχίζει», είναι ένας προπονητής «ο οποίος χαίρει της εκτίμησης στο εσωτερικό της ομάδας των Χανίων». Εσχάτως ωστόσο υπάρχει και ένα τρίτο όνομα χωρίς να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για ποιον ακριβώς πρόκειται.

«Για τον Ανυφαντάκη πάντως θα πρέπει να σημειωθεί το πολύ καλό έργο που έχει παράξει σε όποια ομάδα κι αν έχει εργαστεί και ειδικότερα τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτει, δουλεύοντας με νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, μιας και η πρόθεση της ομάδας των Χανίων είναι τη νέα περίοδο να στελεχώσει το δυναμικό της με τέτοιους ποδοσφαιριστές», επισημαίνεται στα άρθρα των κρητικών μέσων ενημέρωσης…

Από την άλλη, την προσοχή της ομάδας έκλεβε το προηγούμενο διάστημα και ένας ακόμα προπονητής με εμπειρία από το κρητικό ποδόσφαιρο, ο Γιάσμινκο Βέλιτς, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται η λύση αυτή έχει απομακρυνθεί.