Γ’ Εθνική: Παραμένει τρίτη σεζόν στην Δόξα Δράμας ως γυμναστής και θα είναι αντίπαλος του Πανθρακικού ο Μιχάλης Δημητριάδης

Ο αλλοτε ποδοσφαιριστής ομάδων της Ροδόπης κατά την διάρκεια των σπουδών του Μιχάλης Δημητριάδης για τρίτη σερζόν θα είναι γυμναστής στην Δόξα Δράμας στο πλευρό αυτή την φορά του Κυριάκου Κετσιεμενίδη.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας, όπου παρέμεινε μέχρι τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών. Εκεί, εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, συνέχισε στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, από εκεί στην Δόξα Προσκυνητών, με τους οποίους κατέκτησε ένα κύπελλο, ενώ στην τελευταία του χρονιά στην Ροδόπη αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ (πρωτάθλημα και κύπελλο) στην ΕΠΣ Θράκης. Ακολούθησε η Δόξα Πετρούσας, οι Αμπελόκηποι με τους οποίους κρέμασε πριν ένα χρόνα τα παπούτσια του στα 26 του για να αφοσιωθεί με την προπονητική.

Ο Μιχάλης Δημητριάδης κατά την παρουσίαση του Κετσιεμενίδη από την Δόξα Δράμας ανέφερε: «Είναι η τρίτη μου σαιζόν στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε που βρισκόμαστε. Αν και μαζί με το Χάρη είμαστε οι μικρότεροι, έχουμε έρθει και έχουμε δει πράγματα, έχουμε δει το μουσείο της ομάδας. Εγώ ήμουν παλαιότερα στον «Καστρινό» και γνωρίζω από τότε το βάρος της φανέλας. Είμαι εδώ για να μεταλαμπαδεύσω τις τυχόν γνώσεις που μπορώ να έχω στα παιδιά , να βοηθήσω τον προπονητή από όπου μου ζητηθεί και να φανώ χρήσιμος για την ομάδα».