Κατέκτησε νταμπλ και άνοδο στην Γ’ Εθνική ο Βύρωνας Καβάλας αλλά προχωρεί σε διαζύγιο με τον προπονητή του Στέλιο Ιγνατιάδη

Ο Βύρωνας Καβάλας έγινε η πρώτη ομάδα από τον όμιλο των επτά πρωταθλητών ΕΠΣ της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης που εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του άνοδο στην Γ’ Εθνική (το απόγευμα της Κυριακής θα μάθουμε τις άλλες δύο).

Εκτος από τον τίτλο στην ΕΠΣ Καβάλας και την πρωτιά στον όμιλο των μπαράζ, ο Βύρωνας Καβάλας κατέκτησε και το Κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας και θα εκπροσωπήσει τη νέα σεζόν τον Νομό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Παρολα αυτά, ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχημένης σεζόν Στέλιος Ιγνατιάδης έκανε γνωστο το Σάββατο ότι αποχωρεί από τον πάγκο του Βύρωνα Καβάλας, με αποτέλεσμα οι νταμπλούχοι Καβάλας να αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους για την πρόκληση των εθνικών κατηγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο πλευρες δεν τα βρήκαν στα οικονομικά της νέας σεζόν.

«Αποχωρώ από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Βύρωνα Καβάλας έχοντας τους δικούς μου λόγους. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια της ομάδας για αυτό που ζήσαμε φέτος» δήλωσε ο Ιγνατιάδης στην «Πρωινή». σύμφωνα με την οποια ήδη εξετάζει προτάσεις άλλων ομάδων.