Νέα καταγγελία Κακουλίδη στην ΓΓΑ κατά του Μάνου Γαβριηλίδη – Κίνδυνος έκπτωσης για 6 από τα 9 μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης

Μια νέα βόμβα ήρθε να «σκάσει» με την έλευση του Ιουνίου από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφού ο Μιχάλης Κακουλίδης προχώρησε σε δεύτερη καταγγελία σε βάρος του νυν προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη με την οποία προσπαθεί να ισχυροποιήσει την προηγούμενη, με βάση την οποία κατηγορείται για παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου.

Οπως μεταφέρει η ιστοσελίδα pamebala, με την δεύτερη καταγγελία του ο Κακουλίδης ενημέρωσε την ΓΓΑ πως η πλευρά Γαβριηλίδη «προσπαθεί να μαζέψει  εκ νέου παράτυπα και παράνομα  υπογραφές από σωματεία , πως εν γνώσει τους είχαν συμφωνήσει να κάνουν πρωτάθλημα χωρίς δελτία! Γεγονός που λογικά θα χρησιμοποιήσει  σε μια εβδομάδα (ζήτησε και πήρε προθεσμία)  στην απολογία του».

Τα αντανακλαστικά της ΓΓΑ ήταν εξαιρετικά γρήγορα, σε πρωτοφανή ταχύτητα για τα ελληνικά δεδομένα, αφού η νέα καταγγελία Κακουλίδη έγινε την Τετάρτη 1η Ιουνίου και την ίδια ημέρα, την Τετάρτη 1 του μηνός δηλαδή, η ΓΓΑ απέστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω της οποίας ζητά διευκρινήσεις με σημείωση εξαιρετικά επείγον και απαιτώντας άμεσα απαντήσεις. Μάλιστα, το pamebala δημοσιεύει το έγγραφο και μεταφέρει πληροφορίες από τους κύκλους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σύμφωνα με τις οποίες «ο Νόμος είναι πολύ αυστηρός και πως ο κ. Μαυρωτάς δεν πρόκειται να κάνει πίσω για κανένα λόγο και με καμία πίεση από όπου και αν αυτή ασκηθεί».

Κατά την εκτίμηση του pamebala, «είναι θέμα χρόνου η έκπτωση του κ. Γαβριηλίδη και των 6 μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις τελευταίες εκλογές. Και αυτό διότι από το 9μελές ΔΣ οι 6 μόνον ήταν από το προηγούμενο συμβούλιο που πήραν και τις παράνομες αποφάσεις. Οι τρείς νέοι που προέκυψαν  από τις τελευταίες εκλογές , δεν θα υποστούν τις συνέπειες του Νόμου και θα συμμετέχουν στο επόμενο ΔΣ μαζί με 5 νέα μέλη από την παράταξη του κ.Μιχάλη Κακουλίδη , συν τον κύριο Κακουλίδη που πιθανότατα θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης!».

«Η Διαπιστωτική πράξη  για την έκπτωση του κ.Γαβριηλίδη και των 6 μελών από τον κ. Μαυρωτά», πάντα σύμφωνα με τις πηγές του pamebla.gr, «θα αφορά τιμωρία 2 ετών εκτός ποδοσφαίρου και θα γίνει γνωστή σύντομα και λίγο μετά την προθεσμία που ζήτησε η πλευρά του νυν προέδρου της ΕΠΣ Θράκης δια μέσου του νομικού του εκπροσώπου κ. Γκαγκάτση». Επίσης, «αμεσα θα προβλέπει την αποβολή των 3 σωματείων ( ΑΣ Φιλαθλητικός, ΑΟ Φαναρίου και Ορφέα Ξυλαγανής ) από τα μητρώα της ΓΓΑ και φυσικά με την υποχρέωση να επιστρέψουν τα “κλεμμένα” 1.600 ευρώ έκαστος στα κρατικά ταμεία τα οποία εισέπραξαν παράνομα και με πλαστές βεβαιώσεις», σύμφωνα με το δημοσίευμα!

Βέβαια, αν επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα, την ώρα που ακόμα δεν έχει κατατεθεί το έγγραφο υπόμνημα της πλευράς του Μάνου Γαβριηλίδη και του ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης για την πρώτη καταγγελία του περασμένου Φεβρουαρίου, τότε ενδεχομένως θα φανεί στον ουδέτερο τρίτο ότι οι αποφάσεις είναι προειλημμένες και η κλήση σε απολογία είναι για τα μάτια του κόσμου, για αυτό καλό είναι όλοι να κρατήσουμε μικρό καλάθι στο τι θα συμβεί γενικά. Γεγονός είναι ωστόσο ότι υπάρχει δεύτερη καταγγελία του Μιχάλη Κακουλίδη και ότι με πρωτοφανή γρηγορα αντανακλαστικά, αμέσως αφότου αυτη κατατέθηκε στην ΓΓΑ, έφτασε με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον» στην ΕΠΟ, από την οποία ζητούνται οι απόψεις μέχρι και την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου…