Πανελλήνιο Σχολικό: Το χρυσό της Αντωνιάδη και οι επιδόσεις των υπόλοιπων 9 στιβικών της Θράκης στην τελική φάση του Βόλου

Το χρυσό μετάλλιο της Νικολέτας Μαρίας Αντωνιάδη του ΓΕΛ Διδυμοτείχου ήταν η κορυφαία στιγμή για την Θράκη στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Πέρα από την νίκη της ωστόσο, είχαμε άλλες εννέα θρακιώτικες συμμετοχές στην τελική φάση των Πανελληνίων Αγώνων (θα μπορούσαμε να έχουμε άλλες δύο, αλλά οι συγκεκριμένοι αθλητές δεν αγωνίστηκαν αν και είχαν προκριθεί).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των υπόλοιπων Θρακιωτών:

8ος στον τελικό των 100 μέτρων αναδείχθηκε ο Αγγελος Παναγιωτόφ του 1ου ΓΕΛ Κομοτηνης με επιδοση 11.61, που έτσι κι αλλιως ειχε προκριθει με την 8η επιδοση από τα πρωινά προκριματικά με χρόνο 11.37.

8ος στον τελικό των 200 μέτρων αναδείχθηκε ο Παναγιωτης Κεσκινίδης του 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας με επίδοση 23.16, ο οποίος είχε προκριθεί με χρόνο 23.02 από τον πρωινό προκριματικό που επίσης συνιστούσε την 8η επίδοση. Δεν αγωνίστηκε ο Χρήστος Σεραφείδης του 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής, που είχε προκριθεί στην τελική φάση.

9η αναδείχθηκε η Δήμητρα Παναγιωτοπούλου του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στην δισκοβολία. Είχε καλύτερη επίδοση 35.70μ στις τρεις προσπάθειες που έκανε, ήθελε μόλις οκτώ εκατοστά περισσότερα για να μπει στην οκτάδα και να αποκτήσει δικαίωμα να ρίξει άλλες τρεις βολές.

10ος αναδείχθηκε ο Γιώργος Σιγλίδης του 1ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης επισης στην δισκοβολία. Είχε καλύτερη επίδοση 41.84μ στις τρεις προσπάθειες που έκανε, ήθελε τρία μέτρα περισσότερο για να μπει στην οκτάδα και να αποκτήσει δικαίωμα να ρίξει άλλες τρεις βολές.

10η αναδείχθηκε η Ανδρεάννα Ντουμπάκη του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης στα 1.500 μέτρα των κοριτσιών με επίδοση 5:12.62, κατεβάζοντας κατά δέκα ολόκληρα δευτερόλεπτα την επίδοση με την οποία προκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα στην τελική φάση.

11ος αναδείχθηκε ο Κώστας Καραχάλιος του 2ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στον ακοντισμό. Είχε καλυτερη επίδοση 46.27μ στις τρεις προσπάθειες που έκανε, ήθελε δυόμιση μέτρα ακόμα για να μπει στην οκτάδα και να αποκτήσει δικαίωμα για άλλες τρεις ρίψεις.

11ος αναδείχθηκε και ο Χρήστος Σιδηράς του 1ου ΕΠΑΛ Ορεστιάδας στην σφαιροβολία. Ειχε καλύτερη επίδοση 13.07μ στις τρεις προσπάθειες που έκανε, ήθελε σχεδόν ένα μέτρο παραπάνω (14.05μ) για να μπει στην οκτάδα και να αποκτήσει δικαίωμα για άλλες τρεις.

12η αναδείχθηκε η Δήμητρα Κωνσταντινίδη του 4ου ΕΠΑΛ Αλεξανδρούπολης στον ακοντισμό. Είχε καλύτερη επίδοση 35.48μ, ήθελε άλλα τέσσερα μέτρα για να μπορέσει να μπει στην οκτάδα και να επιχειρήσει άλλες τρεις προσπάθειες

Στο μήκος δεν αγωνίστηκε ο Παύλος Εμμανουηλίδης του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης αν και είχε προκριθεί με 6.40μ στην τελική φάση και αν επαναλάμβανε αυτήν την επίδοση θα εξασφάλιζε θέση στην οκτάδα του αγωνίσματος. Οπως προαναφέρηκε, από τους 12 Θρακιώτες που είχαν προκριθεί στην τελική φάση δεν αγωνίστηκε στα 200 μέτρα και ο Χρήστος Σεραφείδης του 2ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής.