Πάγκο ο Σιώπης στο νέο στραβοπάτημα της Τραμπζονσπορ στο Τουρκικό Πρωτάθλημα αλλά τον τίτλο δεν τον χάνει…

Η Τράμπζονσπορ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο που θα την έφερνε ακόμα πιο κοντά στον τίτλο απέναντι στην Καραγκιουμρούκ στην Τραπεζούντα, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1.

Ο Μανώλης Σιώπης έμεινε στον πάγκο ενώ ο Τάσος Μπακασέτας ήταν βασικός σε όλο το 90λεπτο, με την ομάδα τους να είναι ανώτερη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που κυνηγούσε με μεγαλύτερη ένταση το τρίποντο, στο οποίο πραγματοποίησε 22 τελικές.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον πρώην μέσο της Λάτσιο, Λούκας Μπίλια στο 45+4′. Μάλιστα η Καραγκιουμρούκ ζήτησε πέναλτι ένα λεπτό νωρίτερα, το οποίο δεν καταλόγισε ο διαιτητής και το VAR συμφώνησε.

Οι παίκτες του Αμπντουλάχ Αβτσί κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το παιχνίδι στο 58ο λεπτό με τον Βίτορ Ούγκο και στη συνέχεια δημιούργησαν και άλλες φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, μεταξύ άλλων και το σουτ του Μπακασέτα στο 81′, το οποίο εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δίχως όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Τράμπζονσπορ ανέβασε για λίγο τη διαφορά στους 14, όμως η Φενέρμπαχτσε μπορούσε να μειώσει τη διαφορά στους 11. Αυτό σημαίνει ότι για να κατακτήσει μαθηματικά τον τίτλο την επόμενη αγωνιστική θα χρειαστεί επί της Ανταναντεμιρσπόρ στην έδρα της και στραβοπάτημα της Φενέρ στην έδρα της Ρίζεσπορ.