Τίμησε τον επίτιμο πρόξενο της Ουκρανίας στην Βόρεια Ελλάδα και παλιό του παίκτη Δημήτρη Δημητριάδη ο Πόντος Θρυλορίου

Η ομάδα του Πόντου Θρυλορίου τίμησε στο περιθώριο του αγωνα του περασμένου Σαββάτου για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδος μας πριν 25 χρόνια Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος ως νομικός τώρα είναι επίτιμος πρόξενος της Ουκρανίας για όλη την Βόρεια Ελλάδα και ιδίως για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Με αυτήν την ιδιότητα ο Δημητριάδης συμμετέχει ενεργά στην στήριξη των Ελλήνων στην Ουκρανία, ενώ δεσμεύθηκε η φανέλα του Πόντου Θρυλορίου να ταξιδέψει στην Μαριούπολη της Ουκρανίας με την πρώτη ευκαιρία που θα υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Στη φανέλα αναφέρεται η φράση «STOP THE WAR», δηλαδή «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ».

Ο Δημητριάδης γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1978 στην Τιφλίδα της Γεωργίας και το 1994 μετακόμισε με την οικογένειά του στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και μετά στην Κομοτηνή. Τον Ιούνιο του 1996 είχε επιλεγεί ως «Έφηβος Βουλευτής» με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής των Κοινωνικών Υποθέσεων του πρώτου θεσμού της «Βουλή των Εφήβων» που διοργάνωσε η Βουλή των Ελλήνων. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης το έτος 2004 και ξεκίνησε την δικηγορική του άσκηση αρχικά ως φοιτητής και μετά ως απόφοιτος στον αείμνηστο βουλευτή Ροδόπης Χαράλαμπο Δαμιανίδη και την ολοκλήρωσε στον αξιόλογο κομοτηναίο νομικό Σωτήρη Πουπουζή.

Από το 2006 έως και σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία πρώτα στο Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης και από το έτος 2015 στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας και διεκπεραιώνοντας υποθέσεις σε τομείς όπως Διοικητικό, Αστικό, Ποινικό, Εμπορικό, ενώ εξειδικεύεται σε υποθέσεις Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου, Δικαίου Ιθαγένειας και Δικαίου Αλλοδαπών κλπ. (όπως για παράδειγμα η απόκτηση-απώλεια της Ελληνικής Ιθαγένειας, άδειες παραμονής). Επίσης, έχει ολοκληρώσει με άριστα τις Μεταπτυχιακές σπουδές του σε τομέα Δημοσίου Διοικητικού Δικαίου με θέμα Ιθαγένειας.

Το έτος 2012 ήταν Διοικητής του Αεροδρομίου στην πόλη Μαριούπολη της Ουκρανίας ενώ την ίδια χρονιά έβαλε υποψηφιότητα για βουλευτής Ροδόπης. Συμμετείχε σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους και στις δραστηριότητες που διοργάνωναν, ενώ διετέλεσε ποδοσφαιριστής σε διάφορες ομάδες στη Ροδόπη όπως ο Ίσμαρος Κρωβύλης, ο Ερμής Αμφίων, ο Αστέρας Αιγείρου, ο Ορφέας Κομοτηνής, ο Ηρακλής Σαπών και φυσικά ο Πόντος Θρυλορίου, που τον τίμησε. Επίσης μετείχε στις μεικτές ομάδς της ΕΠΣ Θράκης και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, ενώ στην Θεσσαλονίκη έχει κάνει προετοιμασία με ομάδες όπως ο Μακεδονικός, ο Κιλκισιακός, οι Ηλτεξ Λύκοι αλλά και η β ομάδα του Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εργάζεται σε μεγάλες επιχειρήσεις ως δικηγόρος και νομικός σύμβουλος, ενώ έχει εκπροσωπήσει και κορυφαίους αθλητές όπως τον διεθνή έλληνα μπασκετμπολίστα Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον διεθνή ρώσο μπασκετμπολίστα Αλεξέι Σαβροσένκο, τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Λεονάρντο Μάτος, τον Εμανουελ Περόνε του Ηρακλή, τον Βραζιλιάνο Σαντανά της ΑΕΛ, τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ Λιούμπος Μίχελ και άλλους.