Πρώτη προπόνηση της Εθνικής υπό τον Πογέτ με Σιώπη, Μάνταλο, Γούτα και Πασχαλάκη-Αθανασιάδη! «Happy to be back» το σχόλιο του Μανόλο

«Happy to be back…». Με αυτό το σχολιο και μια φωτογραφία του από την προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, ο Μανώλης Σιώπης εξέφρασε την χαρά του για την επιστροφή στην πατρίδα και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αυτή ήταν η πρώτη προπονηση της Εθνικής υπό τον νέο ομοσπονδιακό Γκουστάβο Πογέτ. Παρών στην πρώτη εκτος από τον Εβρίτη και αλλος ένας Θρακιωτης, ο παλιος του παίκτης στην ΑΕΚ, ο Κομοτηναίος αρχηγός της Πέτρος Μάνταλος και ο Θασίτης πρώην στόπερ του ΑΟΞ Δημήτρης Γούτας. Επίσης οι πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Γιώργος Αθανασιάδης.

Να αναφέρουμε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενσωματώθηκε και προπονήθηκε κανονικά με την αποστολή, ενώ αύριο θα προπονηθεί ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αγωνίστηκε το βράδυ της Κυριακής με τη Λίβερπουλ κόντρα στη Νότιγχαμ. Ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Ουρουγουανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Μασούρα, Βρουσάι ενώ στη θέση του τραυματία Σταφυλίδη, κλήθηκε ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο Δημήτρης Λημνιός δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και η περίπτωσή του παρακολουθείται. Αντίθετα, κανονικά έδωσε το παρών ο βενιαμίν και έκπληξη των πρώτων κλήσεων του Πογιέτ, ο 19χρονος Χρήστος Κουρφαλίδης της Κάλλιαρι.

Στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας και είχαν την πρώτη γνωριμία με τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή. Η Εθνική Ομάδα έχει προγραμματισμένους φιλικούς αγώνες στη Ρουμανία και στο Μαυροβούνιο (στις 25 και στις 28 Μαρτίου, αντίστοιχα).