Γ’ Εθνική: Χόρευαν στη λάσπη οι γυναίκες του Σουφλίου κόντρα στην Αναγέννηση Αλεξανδρούπολης

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία ομάδα ΠΟ Σουφλί 2018 με αντίπαλο την ομάδα της Αναγέννησης Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Σουφλίου από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης, έδειξε την ανωτερότητα της χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη γκολ, παρόλο τον πάρα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που λόγω των βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, η μεγαλύτερη επιφάνεια του ήταν καλυμμένη με λάσπη.

Οι γηπεδούχες έλεγχαν την αναμέτρηση και στο 15ο λεπτό πέτυχαν το 1ο τους γκολ με σκόρερ την Μαρασλή Παναγιώτα. Μετά από 6 λεπτά και συγκεκριμένα στο 21ο λεπτό, η Ζηκίδη Μαρία πέτυχε το 2-0, μετά από εκτέλεση φάουλ της Κεσούδη Μαριλένας. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα του Γιώργου Πετκίδη έχασε εξίσου σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς να απειλείται από την αντίπαλη ομάδα.

Στο 2ο ημίχρονο είχαμε ακριβώς τα ίδια με το 1ο, με την ομάδα του Σουφλίου να χάνει ρεσιτάλ ευκαιριών για την επίτευξη κι άλλου τέρματος.

ΠΟ ΣΟΥΦΛΙ 2018: (Πετκίδης Γιώργος): Βελικτσή Μ., Γκίρτζαλη Α. (72′ Βελικτσή Π.), Τριανταφυλλούδη Ξ., Πουπουρέτσα Μ., Γεωργαλή Ε., Μουσίκα Ε. (c), Παπατσιλέκα Δ. (55′ Χριστοφορίδη Π.), Αρουτσίδου Κ., Ζηκίδη Μ. (55′ Βαλσαμίδη Ι.), Μαρασλή Π., Κεσούδη Μ. (85′ Πολίτη Ε.).