Γ’ Εθνική: Διατηρήθηκε στην κορυφή το Άβατο κρατώντας το εκτός έδρας αήττητο και μέσα στην έδρα του συνδιεκδικητή Πανδραμαϊκού

Εκμεταλλευόμενος τις δυο πολύ σημαντικές απουσίες που είχαν οι γηπεδούχοι, αφού δεν αγωνίστηκαν στο ματς του Ξηροποτάμου οι Μπερουκας και Πινδωνης, ωστόσο ο ψυχωμένος Άρης Αβάτου που έιχε τις δικές του απουσίες των Βαφειάδη και Γκέκα, κατάφερε να διατηρήσει το φετινό του εκτός έδρας αήττητο και απέναντι στον Πανδραμαϊκό. Μοιραία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μετά και την συμπλήρωση της 7ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο 36′ ο Κουτσούμπας εκμεταλλεύθηκε την κακή έξοδο του Κιομουρτζή και ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει δέκα λεπτά νωρίτερα η γηπεδούχος ομάδα με σουτ του Παυλίδη από εξαιρετική σέντρα του Κεχαγιά. Μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Αρη Αβατου να έχει μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά του Χασάν Ογλού που πέρασε λίγο έξω και άλλες τρεις υποψίες ευκαιριών με Μελισσόπουλο (κεφαλια και σουτ) και Ψεμματά.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η ίδια μορφή αγώνα με τους Καζαντζίδη και Γιαννόπουλο να έχουν τις πιο καλές στιγμές για τους γηπεδούχους αλλά τον Νταφόπουλο, όποτε χρειάστηκε, να δηλώνει “παρών”. Προς το τέλος οι γηπεδούχοι πίεσαν, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κεφαλιά του Τουμανίδη στο 88′ που πέρασε άουτ και σουτ του Αϊβάζη στο 90′ που έδιωξε σε κορνερ αλλαζοντας την πορεία της μπάλας με το κεφάλι ο Κουτσούμπας, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αρης Αβατου μέσα σε όλα τα άλλα ολοκλήρωσε τον αγωνα με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χασάν Ογλού.

Ο Αρης Αβάτου μετά το αποτέλεσμα αυτό παράμεινε στην κορυφή με 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική σε ένα ακόμα ντέρμπι κορυφής φιλοξενεί στο Κουτσό τον Αγροτικό που γκελαρε με την Αλεξανδρούπολη. Από την άλλη Ο Πανδραμαικός που πλήρωσε τις απουσίες των βασικών του σκόρερς, έμεινε στους 15, με το απίστευτο 4/4 νίκες εκτός και 3/3 ισοπαλίες στην Δράμα και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Θερμαικό θέλοντας το πρώτο εντός έδρας τρίποντο.

Πολύ καλή η διαιτησία των Λάπατα, Γκιόση και Σόφτα από την ΕΠΣ Θράκης.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (Κεζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αϊβάζης, Τζελίδης, Αχαλινόπουλος, Καζαντζίδης, Μπελμανι (84′ Γρηγοριάδης), Γιαννόπουλος, Παυλίδης Γ., Τουμανίδης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάν Ογλού, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Φούντας, Παναγιωτίδης (77′ Κοντογιαννίδης), Κωσταρέλης, Μελισσόπουλος (90+3′ Χατζηπαπας), Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος.