Super League: Λύγισε στο 90′ ο Λοντίγκιν και πήρε το τρίποντο η ΑΕΚ στα Γιάννινα

Με 1-2 επικράτησε η ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά μπήκαν φουριόζοι στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισαν πέναλτι στα 16 δευτερόλεπτα, σε μαρκάρισμα του Μήτογλου στον Περέα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εραμούσπε ο οποίος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνιά του Στάνκοβιτς για το 0-1 πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Η Ένωση που είχε βασικό τον Κομοτηναίο αρχηγός της, Πέτρο Μάνταλο, απάντησε μόλις στο 8ο λεπτό. Ο Κάργας δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι από την περιοχή του Λοντίγκιν. Αντίθετα αυτή στρώθηκε στον Άμραμπατ στο ημικύκλιο της περιοχής. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ, πριν η μπάλα σκάσει στον αγωνιστικό χώρο και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του Λοντίγκιν για το 1-1.

Ο Σάκχοφ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Κάργα, άλλαξε πορεία και κατέληξε στη γωνία του Λοντίγκιν για το 1-2. Ήταν το γκολ που έδωσε στο φινάλε το πολύ σημαντικό τρίποντο για την Ένωση, μετά τα δύ ανεπιτυχή αποτελέσματα με την ισοπαλία στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα και την ήττα στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό.