Super League: Κατέβασε ρολά ο MVP Γκαραβέλης στη Ριζούπολη! Βασικός ο Λισγάρας για Απόλλωνα Σμύρνης

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα έμειναν Απόλλων Σμύρνης και Λαμία στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώην γκολκίπερ του Πανθρακικού και της Ξάνθης, Θανάσης Γκαραβέλης που για όσους θυμούνται πριν από περίπου 1 χρόνο στο ίδιο γήπεδο, τη Ριζούπολη, είχε κάνει ξανά μία πολύ καλή εμφάνιση ως παίκτης του Βόλου. Τώρα «σταμάτησε» τον Απόλλωνα με τη φανέλα της Λαμίας.

Με το «καλημέρα» η «Ελαφρά Ταξιαρχία»… έδωσε το στίγμα της, αφού πρέσαρε ψηλά, κέρδισε πολλές στατικές μπάλες γύρω από τα καρέ των φιλοξενούμενων και ήταν πιο δραστήρια. Ομως έπεσε πάνω στον Γκαραβέλη. Ο γκολκίπερ της Λαμίας απέκρουσε στο 5′ την «καρφωτή» κεφαλιά του Αλβες με τον Ιωαννίδη να παίρνει το «ριμπάουντ» και να αστοχεί από κοντά και στο 42′ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Λισγάρα. Και οι δύο φάσεις ήταν σε στημένα και σε χτυπήματα του Ντεντάκη, ενώ ευρύτερα ο 29χρονος πορτιέρε είχε σωστές τοποθετήσεις όποτε χρειάστηκε να επέμβει.

Φλύαρη κατοχή στο δεύτερο μισό για τους γηπεδούχους που κρατούσαν μπάλα, αλλά… ως εκεί. Προφανώς η βροχή που έπεφτε επηρέασε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, ωστόσο η ουσία ήταν πως στη Ριζούπολη είχαμε πάει σε σετ παιχνίδι, χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε.