Ευθεία επίθεση Δερμιτζάκη μετά την απόφαση του 1+1: «Δεν είναι άσχετοι, είναι επικίνδυνοι»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο προπονητής της Βέροιας και πρώην του Πανθρακικού Παύλος Δερμιτζάκης για την άδικη απόφαση της ΕΠΟ να ανεβεί μόνο μια ομάδα απευθείας από την Super League 2.

Χαρακτήρισε «επικίνδυνους» τους ανθρώπους που ελέγχουν την τύχη του ποδοσφαίρου, σε δηλώσεις του στην κάμερα του kerkidasport μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα κόντρα στον Ηρακλή, ενώ θεωρεί ότι ο όποιος προγραμματισμός πρωταθλητισμού πάει στράφη εξαιτίας αυτών των ανθρώπων, αφού μπορεί έναν ολόκληρο χρόνο να δίνεις την μάχη στον όμιλό του και η άνοδος να κριθεί σε ένα ή δύο παιχνίδια στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, δεν είμαστε καλα, και δεν φταίμε εμείς που είμαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.Κάποιοι προκαλούνε πράγματα που δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση. δεν χρειάζεται να σχολιάσω ότι δεν θα βγουν καν οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες κατηγορία. Αυτοί που ελέγχουν την τύχη του πδοοσφαίρου, δεν θα έλεγα ότι είναι άσχετοι, γιατί δεν είναι θέμα ασχετοσύνης, αλλά είναι επικίνδυνοι. Απορώ πως τα σωματεία, οι μέτοχοι και τα συμβούλια αυτών των ομάδων δεν τα έχουν παρατήσει. Σε δύσκολες εποχές επενδύνουν τα ωραία τους λεφτά και ο οποιοσδήποτε προγραμματισμός ή οργανόγραμμα βασίζεται σε ανθρώπους που δεν βλέπουν το ποδόσφαιρο σοβαρά».