Γ’ Εθνική: Ανακοίνωσε δύο νέες και δύο… παλιές μεταγραφές η Αλεξανδρούπολη

Tέσσερις ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η Αλεξανδρούπολη, δυο γνωστούς που αγωνίστηκαν στα ματς κυπέλλου και σε φιλικά και δυο νέους που πήραν λεπτά συμμετοχής στο φιλικό με την Δόξα Δράμας.

Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκονται σχεδον από την αρχή της προετοιμασίας ο δανεικός από την Λάρισα 18χρονος μέσος Νάσης Στοΐνοβιτς και ο 23χρονος μέσος που αποκτήθηκε από το Διδυμότειχο Αλέκος Σιδηρόπουλος, ενώ αποκτήθηκαν ο 22χρονος Σερραίος αμυντικός Βαγγέλης Παπαγεωργίου και ο συνομίλικός του μεσοεπιθετικός Κώστας Ντολαπτσής.

Η ανακοίνωση των Εβριτών: Η Αλεξανδρούπολη FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 4 νέων ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Ντολαπτσή (20/9/1999, Μεσοεπιθετικός), Αθανάσιο Στοΐνοβιτς (17/2/2003, Μέσος), Βαγγέλη Παπαγεωργίου (5/3/1999, Αμυντικός) και Αλέκο Σιδηρόπουλο (15/11/1997, Μέσος). Τους ευχόμαστε μία καλή σεζόν με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς!

Ο Παπαγεωργίου αγωνίζεται σε όλες της θέσεις της άμυνας, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας αγωνιζόμενος με την ομάδα U19 στο πρωτάθλημα της Football League, συνέχισε στον Πανδραμαϊκό και πέρσι ανήκε στον ΑΟ Πυλίου Κω αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική.

Στην Γ’ Εθνική αλλά σε άλλο όμιλο αγωνιζόταν ο Ντολαπτσής. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Αλεξανδρούπολης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Εθνικό Γιαννιτσών στην Γ’ Εθνική και παλαιότερα σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, Θύελλα Περιστερώνα ομάδα Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας, ΑΜΣ Νικόπολης, αλλά και στον Αγροτικό Αστέρα.