Euro 2020: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγώνες της Δευτέρας

Με τρεις αγώνες συνεχίζεται και την Δευτέρα η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης για το Euro 2020 η πρώτη αγωνιστική του οποίου βρίσκεται σε πλήρη εξελιξη.

Οπως πριν από κάθε αγωνιστική ημέρα, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των φίλων, συνεργατών και αναγνωστών του όπως καταγράφονται στο ThrakiSportS Euro Predictor Game, το παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS.

Αναλυτικά και με την χρονική σειρά των αγώνων, που διεξάγονται στις 16:00, 19:00 και 22:00 αντιστοίχως (ωρες Ελλάδος):

Σκωτία – Τσεχία: Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων στο παιχνίδι, ένα 41%, εκτιμά ότι η αναμέτρηση στο Χαμπτεν Παρκ της Γλασκώβης θα λήξει ισόπαλη. Το πιο δημοφιλές σκορ είναι το 1-1. Το 35% βλέπει διπλό της Τσεχίας και το 29% επικράτηση της Πολωνίας.

Πολωνία – Σλοβακία: Σχεδόν τρεις στους τέσσερις παίκτες στο ThrakiSportS Predictor, ένα 74%, πιστεύει ότι θα κερδίσει η Πολωνία. Ενα 21% ποντάρει στην ισοπαλία και μόλις στο 5% περιορίζονται όσοι πιστεύουν ότι η Σλοβακία θα κερδίσει στη Αγία Πετρούπολη.

Ισπανία – Σουηδία: Ενα συντριπτικό 82% εκτιμά ότι στην Σεβίλλη θα κερδίσει η Ισπανία. Πιο δημοφιλές σκορ είναι το 2-0 και ακολουθούν τα 3-1, 2-1 και 1-0. Μόλις το 6% ποντάρει στην ισοπαλία ενώ ακριβώς το διπλάσιο, ένα όχι ευκαταφρόνητο 12% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Ισπανία.