Απομακρύνεται για την Ξάνθη το ενδεχόμενο συνεργασίας με Νταμπίζα και Ελευθερόπουλο

Οσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ απομακρύνεται το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΠΑΕ Ξάνθη με τον Νίκο Νταμπίζα για το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Το ενδιαφέρον της ομάδας της Θράκης ήταν και είναι υπαρκτό, έγιναν σε θετικό κλίμα οι πρώτες συζητήσεις, όμως ο Νταμπίζας λέγεται ότι πέρα από υψηλό κασέ ζήτησε και χρόνο να αποφασίσει και όσο οι μέρες περνούν τόσο (λένε οι γνωρίζοντες ή τουλάχιστον αυτοί που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν στα Πηγάδια) απομακρύνεται πλέον το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.

Στην Ξάνθη δεν είναι διατεθειμένοι να καθυστερήσουν πολύ ακόμα, γιατί παρόλο που υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει χρόνος, αυτό είναι κάτι σχετικό. Το θέμα του τεχνικού διευθυντή πάει ως γνωστόν πακέτο με τον προπονητή της ομάδας, τον οποίο θα κληθεί να επιλέξει ο τεχνικός διευθυντής και σε μεγάλο βαθμό το όνομα του Ελευθερόπουλου που ακούστηκε είχε να κάνει και με τον Νταμπίζα.

Επίσης, λόγω Νταμπίζα είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες για τον πάγκο της Ξάνθης και το όνομα του Γιάννη Αναστασίου, με τον οποίο είχαν συνεργαστει στον Παναθηναϊκό, αλλά και αυτος ως γνωστόν φέρεται να έκλεισε στον Παναιτωλικό (αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί).

Αρκετά δείχνει να έχει απομακρυνθεί πλέον αρκετά και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αργυρη Γιαννίκη, που έτσι κι αλλιώς χλώμιασε αρκετά μετά την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου (λέγεται ότι σε διαφορετική περίπτωση υπήρχε ήδη καταρχήν συμφωνία μαζί του).

Ο Γιαννίκης απέρριψε και μια δυνατή πρόταση από τον Παναιτωλικό, πριν ο τελευταίος καταλήξει στην επιλογή του Γιάννη Αναστασίου αντί του Σάββα Παντελίδη για την διαδοχή του Τραϊανού Δέλλα.

Σε κάθε περίπτωση πολλά είναι αυτά που τρέχουν και πολλά κρίνονται από αποφάσεις που δεν έχουν ληφθεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες αίσθηση προκάλεσε η άφιξη ενός νέου απεσταλμένου του Μπιλ Πάπας στην Ξάνθη, από αυτούς που δεν είχαν εμφανιστεί τον προηγούμενο ένα χρόνο, ο οποίος ήδη σε αρκετά αυστηρό ύφος έχει μιλήσει με αρκετά από τα νυν στελέχη και λέγεται ότι θα αναλάβει την επιχείρηση… σκούπα που τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει σε όλα τα επίπεδα.