LIVE από τα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Ορφέα Ξάνθης στα μπαράζ ανόδου στην SL2

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την κλήρωση για τα μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Ορφέας Ξάνθης, για την άνοδο στην Super League 2.

Καλησπέρα, από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε ενημέρωση (και σε live streaming) για την κλήρωση που θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για τα μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής στην Super League 2.

Ωρα 15:25 Η κλήρωση θα ξεκινησει ακριβώς στις 16:00 και δεν περιμένουμε από αυτήν να δούμε αντιπάλους, αφού ήδη τους ξέρουμε, αλλά την σειρά των αγώνων.

Ωρα 15:29 Συνολικά θα διεξαχθούν πέντε αγωνιστικές τις πέντε επόμενες Κυριακής, αρχής γενομένης από αυτήν, στις 13 του μήνα.

Ωρα 15:32 Κάθε αγωνιστική θα αγωνίζονται τέσσερις ομάδες μεταξύ τους και μια θα κάνει ρεπό.

Ωρα 15:35 Κοινώς ο Ορφέας Ξάνθης θα δώσει δυο παιχνιδια στην έδρα του, δυο εκτός έδρας και κάποια αγωνιστική θα κάνει ρεπό.

Ωρα 15:41 Ο Μπάμπης Χατζημεστής στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ThrakiSportS είχε απλά εκφράσει επιθυμία για καθαρά οικονομικοής λόγους να παίξει το κοντινό παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας εκτός έδρας ώστε να περιοριστούν τα μακρινά ταξίδια, στα οποία θα χρειαστεί διανυκτέρευση και άρα επιπλέον έξοδα στην ομάδα.

Ωρα 15:46 Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλοι του Ορφέα Ξάνθης θα είναι πέρα από τον Ποσεοδώνα Μηχανιώνας η ιστορική Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και ο Αχέρων Καναλακίου. Οι δυο πρώτοι θα ανέβουν στην SL2.

Ωρα 15:51 Πέρα από την κλήρωση για τους πέντε πρωταθλητές των βορείων ομίλων, θα γίνει και αυτή για τους πέντε του νότου, έστω και αν οι αγώνες εδώ θα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν.

Ωρα 15:55 Πάντως τα μπαράζ τόσο στον Βόρειο Όμιλο όσο και στον Νότιο Όμιλο θα ολοκληρωθούν με την τελευταία αγωνιστική την Κυριαkή 11 Ιουλίου, την ίδια μέρα που στο Λονδίνο θα διεξαχθεί και ο τελικός του Euro.

Ωρα 15:59 Ξεκινά η διαδικασία από στιγμή σε στιγμή

Ωρα 16:03 Ξεκινησε η διαδικασία με τον κ. Δανιηλ της Επιτροπής Διοργανώσεων να αναφέρεται δίνοντας συγχαρητήρια στις 136 ομάδες που ξεκίνησαν το φθινόπωρο

Ωρα 16:05 Οπως διευκρινίζεται, στην κληρωση δεν θα μπουν ονοματα ομαδων αλλά όμιλοι, γιατί δεν έχει γίνει επικύρωση.

Ωρα 16:06 Πρώτα η κλήρωση του 1ου Ομιλου, δηλαδή η Βόρεια Ελλάδα που αφορά και τον Ορφέα Ξάνθης.

Ωρα 16:07 Τον κλειδάριθμο Νο1 ο πρωταθλητή του 5ου Ομίλου, Αχέρρων Καναλακίου. Το Νο2 ο Ποσειδών Μηχανιώνας.

Ωρα 16:08 Τον κλειδάριθμο 3 ο πρωταθλητής του 3ου Ομιλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας. Το 4 ο Ορφέας Ξάνθης, ξεκινά με αγωνα την Κυριακή.

Ωρα 16:09 Τον κλειδάριθμο 5 που ξεκινά με ρεπό τον παίρνει ο πρωταθλητής 4ου Ομιλου. Αναλυτικά οι αγωνιστικές με τους πρωταθλητές κάθε ομίλου:

5 – 2
3 – 1

2 – 3
1 – 4

3 – 5
4 – 2

5 – 4
2 – 1

1 – 5
4 – 3

Αναλυτικά με τις ομάδες το πλήρες πρόγραμμα στο ρεπορτάζ που ακολουθει με ένα κλικ ΕΔΩ