Γ’ Εθνική: Με σημαντικές επιστροφές η αποστολή του Άρη Αβάτου στο ντέρμπι με Θαλασσιά

Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αναζητά ο Άρης Αβάτου στο Κυριακάτικο (16/5, 17:00) τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την αποστολή.

Ο Αλέκος Ξανθόπουλος ολοκλήρωσε το Σάββατο την μίνι προετοιμασία, ύστερα και από το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας παιχνίδι και την ήττα από τον Νέστο στη Χρυσούπολη και συμπεριέλαβε συνολικά 20 ποδοσφαιριστές για τον επερχόμενο αγώνα.

Τα θετικά νέα είναι βεβαίως οι επιστροφές των Γκέκα και Μολώνη, η παρουσία των οποίων είναι σημαντική στο παιχνίδι της ομάδας του Αβάτου.

Συγκεκριμένα, στην 20μελη αποστολή για το παιχνίδι με την Αναγέννηση συμπεριλήφθησαν οι: Νομικός, Χικμέτ, Χατζηπαπάς, Καρύπογλου, Χριστοφορίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Σπυριδωνίδης, Ψεμματάς, Μπουλούτ, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας, Γκουτζίδης, Μαυροκέφαλος Τ., Βαλαβάνης, Ισπυρλίδης, Ευαγγέλου, Βαφειάδης, Μπουνταγκίδης, Μολώνης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "গল ABATOY ΑΠΟΣΤΟΛΗ 1.Νομικός 2.Χικμέτ 3.Χατζηπαππάς 4.Καρύπογλου 5.Χριστοφορίδης 6.Μίλλερ 7.Κουτσούμπας 8.Σπυριδονίδης 9.Ψεμματάς 10.Μπουλούτ 11.Σαρηγιαννίδης 12.1 κέκας 13.1 κουτζίδης 14.Μαυροκέφαλος I 15.Βαλαβάνης 15.Baλ 16.Ισπυρλίδης 17.Ευαγγέλου 18.Βαφειάδης 19.Μπουντακίδης 20.Μολώνης ANAΓ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ arisavatou"