Τα δημοσιεύματα για τις αναφορές των οπαδικών μέσων της ΑΕΚ στο σενάριο για Λουτσέσκου

Το σενάριο του ενδιαφέροντος της διοίκησης της ΑΕΚ για την περίπτωση του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αναφερθεί εδώ και εβδομάδες από το ThrakiSportS αλλά τις τελευταίες ώρες παίζει εξαιρετικά σοβαρά από τα οπαδικά μέσα της Ενωσης προκαλώντας και αρκετές αντιδράσεις από τις τάξεις των οπαδών.

Με το γεγονός ασχολούνται ωστόσο και οι εφημερίδες πλέον.

Στις αθλητικές της σελίδες η Εφημερίδα των Συντακτών αναφέρει: «Το γεγονός πως χθες παίχτηκε για πρώτη φορά  δυνατά η υποψηφιότητα Λουτσέσκου για τον πάγκο της ΑΕΚ κι από οπαδικά μέσα της Ένωσης, όπως ήταν φυσικό έφερε το θέμα για τα καλά στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Τα social media «πήραν φωτιά». Δεν είναι περιέργο. Όμως ειδικά στην ΑΕΚ πολλές φορές έχει αποτυπωθεί πως οι κυρίαρχες τάσεις στα social media δεν ανταποκρίνονται στις συμπεριφορές του κόσμου στο γήπεδο. Όσο υπήρχε κόσμος σε αυτά. Κι όχι πως η ΑΕΚ μέχρι να κλείσουν οι εξέδρες λόγω της πανδημίας δεν είχε ζητήματα που προκαλούν εσωστρέφεια. Πάντως δύο πράγματα είναι σίγουρα από το ρεπορτάζ. Πρώτον, ότι η απόφαση για το πως θα συνεχίσει η ΑΕΚ στον πάγκο δεν πρόκειται να παρθεί με βάση το «μέτρημα» αντιδράσεων για την όποια υποψηφιότητα. Δεύτερον, πως ο Λουτσέσκου είναι μία περίπτωση που σίγουρα από καθαρά ποδοσφαιρικής άποψης δεν αφήνει αδιάφορη τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αλλά η απόσταση από αυτό μέχρι να υπάρξει όντως λόγος για να μαλώνουν οι ΑΕΚτζήδες μεταξύ τους είναι ακόμη σημαντική».

Η αθλητική εφημερίδα Live Sport αναφέρει: «Όσο συνεχίζεται η κουβέντα περί Λουτσέσκου και ΑΕΚ, στα media και μεταξύ των φίλων της ομάδας, τόσο ανεβαίνει ο πήχης και κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν. Προκαλεί, δε, εντύπωση ότι εδώ και μια εβδομάδα δεν βγαίνει κανένας από την ΑΕΚ να πει επισήμως «δεν υπάρχει θέμα Λουτσέσκου» και να τελειώσει το ζήτημα. Προφανώς διότι το όνομα του Ρουμάνου κόουτς έχει συζητηθεί και ακόμα δεν έχει αποκλειστεί από την Ένωση. Ούτε ασφαλώς από τον ίδιο τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ. Παρεμπιπτόντως, το «μαλλί» για τον Λουτσέσκου και το τιμ του, μαζί με την εφορία, πάει γύρω ( ή και πάνω) από το 1,5 εκατ. ευρώ…».

Η Sportime από την πλευρά της αναφέρει: «Ο Λουτσέσκου ζήτησε +4 «χαρτιά» σε προσέγγιση από ομάδα του Κόλπου, ξεκαθαρίζοντας όταν άκουσε πως δεν παίζουν τέτοια ποσά (ακόμη και εκεί κάτω) πως προτεραιότητα του είναι η Ευρώπη, προηγμένο πρωτάθλημα και διεθνείς διοργανώσεις. Μια χαρά το πουσάρει, ο Ράζβαν. Πουλάει και αγοράζει το σύμπαν, να το θυμάστε…».

Τέλος, αναφερόμενη στο άλλο όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο της Ενωσης και αποτελεί πρώην προπονητή της Ξάνθης, η Ωρα των Σπορ σχολιάζει: «Όχι πως ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει έξτρα προσωπικό κίνητρο να κάνει την… ζημιά στην ΑΕΚ στον μεθαυριανό ραντεβού που έχουν στο ΟΑΚΑ. Μπορεί ο Σέρβος τεχνικός να επέκτεινε προ ημερών για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιο του με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο πριν από αυτό ήλπιζε σε μια μεγάλη… προαγωγή και περίμενε ένα τηλέφωνο από την Ένωση. Κάτι που τελικώς δεν συνέβη και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνιέται».