Πιστός στην Ξάνθη ο Λουτσέσκου είχε αρνηθεί πρόταση 1 εκατ. δολαρίων

«Όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη, είχε πρόταση στην Αλ Χιλάλ 1 εκατ. δολαρίων, και δεν πήγε γιατί ήταν πιστός στην ομάδα όπως αργότερα ήταν πιστός και στον κύριο Σαββίδη.»

Αυτά ανέφερε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος Ραζβάν Παναϊτέσκου, που ήταν καλεσμένος στο Metropolis, ενώ μίλησε επιπλέον για τις πιθανότητες επιστροφής του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, εξήγησε τους λόγους αποχώρησής του για την Αλ Χιλάλ, ενώ απάντησε και για το αν θα πήγαινε στην ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων όσα δήλωσε:

«Είμαι σίγουρος για ένα πράγμα, ο Λουτσέσκου θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να πάρει την απόφασή του και να πάει σε μια ομάδα, αυτό είναι το πιο σωστό για έναν επαγγελματία. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί, δεν μιλάω εκ μέρους του, υπάρχουν επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου χωρίς να μπορώ να πω το επίπεδο των επαφών. Ο Λουτσέσκου έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει και είναι λογικό να έχει επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος και προπονητής ο Λουτσέσκου, έδωσε μέχρι και την ψυχή του στον ΠΑΟΚ».

Για την αποχώρηση του Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη και στα social media, είναι μεγάλη αδικία κάποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ να θεωρούν πως έφυγε σαν προδότης για την Αλ Χιλάλ. Όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη, είχε πρόταση στην Αλ Χιλάλ 1 εκατ. δολαρίων, και δεν πήγε γιατί ήταν πιστός στην ομάδα όπως αργότερα ήταν πιστός και στον κύριο Σαββίδη. Η αιτία που έφυγε ήταν η παρεξήγηση που υπήρχε για την στρατηγική που θα έπρεπε να χαράξει ο ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν η πρόταση από την Αλ Χιλάλ. Ο Λουτσέσκου είχε τρία εξαιρετικά χρόνια στην Ξάνθη, δύο φανταστικά χρόνια στον ΠΑΟΚ και ένα καταπληκτικό χρόνο στην Αλ Χιλάλ και θέλει να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την καριέρα του».

Για το αν θα γύριζε στον ΠΑΟΚ: «Αν θα αποφάσιζε να γυρίσει στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ θα ήταν αυτή η ομάδα. Το έχει δηλώσει και δημοσίως στο παρελθόν».

Για το αν θα πήγαινε στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν αντίπαλοι και εχθροί στο ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να εργαστεί στην ΑΕΚ αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω».