Επέτειος: Οι αποκαλύψεις του Εβρίτη Κώστα Ελευθεράκη για τα μυστικά της πράσινης ισοπαλίας στο Εβερτον 50 χρόνια πριν (+video)

O Κώστας Ελευθεράκης όπως έχει γράψει κατ’ επανάληψη το ThrakiSportS, ήταν ο δεύτερος Θρακιώτης της μεγάλης εκείνης ομάδας που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλεϊ, μισό αιώνα πριν.

Με την αφορμή της συμπλήρωσης 50 ετών από τον ιστορικό αγώνα Εβερτον – Παναθηναϊκός στο Γουντισον Παρκ, όπου ο Ξανθιώτης Αντώνης Αντωνιάδης πέτυχε το ιστορικό γκολ με τα πολλά 9άρια, το ThrakiSportS θυμάται την παλαιότερη συμμετοχή του Ελευθεράκη σε τηλεοπτικό αφιέρωμα της εφημερίδας Sportime όπου είχε κάνει και αποκαλύψεις για τα μυστικά εκείνης της επιτυχίας.

Συγκεκριμένα, είχε πει ο Κώστας Ελευθεράκης: «Δίπλα από το γήπεδο της Εβερτον είναι αυτό της Λίβερπουλ και κάναμε εκεί μαζί με την Λίβερπουλ προπόνηση, ώστε να ενταχθούμε στις κλιματολογικές συνθήκες, στον καιρό και λοιπά. Ο Πούσκας με το κλασικό χαμόγελό του μας έλεγε “δεν είναι τίποτα, θα μπείτε, θα παίξετε, θα το ευχαριστηθείτε και ό,τι βγει”. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο παίζει και ο παράγοντας τύχη πολύ μεγάλο ρόλο. Θέλετε τυχη, θέλετε οτιδήποτε, ήρθαμε 1-1».