Παύση πρωταθλήματος στο Ισραήλ και σκέψεις για επιστροφή στην Ελλάδα του Θάνου Μαρούλη

Με το COVID19 να καλπάζει σε όλες τις χώρες του κόσμου, αρκετές από αυτές σκέφτονται να αναστείλουν τα επαγγελματικά πρωταθλήματα τους.

Ένα από αυτά τα πρωταθλήματα και αυτό του Ισραήλ, στο οποίο αγωνίζεται ο πρώην πασαδόρος της ΑΕ Κομοτηνής, Θάνος Μαρούλης.

O έμπειρος πασαδόρος μετακόμισε στο Ισραήλ και την Χαποέλ Μενασέρ, βρίσκοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο αλλά και αγωνιστική δράση καθώς το Ισραηλινό πρωτάθλημα παίζει κανονικά σε αντίθεση με την χώρα μας όπου μόνο η πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου και μπάσκετ βρίσκονται σε πλήρη δράση.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο στην χώρα του Ισραήλ τα πράγματα δεν πηγαίνουν πολύ καλά με τον κορονοϊό. Παρά το σκληρό λοκντάουν τον Σεπτέμβριο αλλά και παρότι έχει εμβολιαστεί ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού, τα κρούσματα είναι πολλά και όπως φαίνεται ότι η κυβέρνηση Νετανιάχου προσανατολίζεται σε καραντίνα και του επαγγελματικού αθλητισμού για 3-4 εβδομάδες.

Αν επεκταθεί σε τόσο μεγάλο διάστημα, ο Θάνος Μαρούλης λογικά θα επιστρέψει στην Ελλάδα όπου μπορεί να μην διεξάγονται αγώνες, ωστόσο για την ώρα τα πράγματα δείχνουν πιο ασφαλή…